Followers

Jan 31, 2011

“Aku Ada Karena Kau Ada”

Untuk Bloggers Friends

Mmg rindu nak dgr lagu ni

Bile jenguk blog Fahiya

Ade tertera “Aku Ada Karena Kau Ada”

Tiada cerita nak dikongsikan dgn kowang

Kongsi dgr lagu je yea~


18 princes N princess Yg Sweet:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lagu radja tu memang menyentuh pelusuh hati jiwa raga

hehehhe


(^^,)

eMMe said...

Yanie~mmg menyentuh n menyentap kolbu, hehehe..

eT said...

lagu lama yer..hehe
lama xdengar...

eMMe said...

eT~ lame gak lagu ni, skrg ni dah ade lagu baru "Terus Terang" sedap gak lagu tu,heeeee..

al-lavendari said...

lepas makan, singgah dengar lagu jap !

eMMe said...

amacam uncle! best tak? heeeee

a.samad jaafar said...

lagu..'aku ada kerna kau tak ade' pun best jgk mE.. hihihii..

eMMe said...

yop Mad~ jgn nak berdeoh, mane de tajuk lagu tu, pueh awok nyaghi dlm 4shared!, huhuuuu.....

MOH KEMBARA said...

Salam, selamat melayannnns! Sihat ke awak, ari tu banyak koje sampai tak sempat bfast...

eMMe said...

kak halima! sihat, Alhamdulillah, skrg nih, tak sempat camner pun breakfast, kene sempat gak, taknak dpt sakit, hehehee~

Miss Layaleya said...

huhu.. sy suka sgt lagu ni..:)

eMMe said...

Ai tahu, mesti u sgt2 suke kan...

.: iEyLa :. said...

nk karok ke??lalalala...

My Little Diary said...

eMMe

adoii... tak dpt nak dengo lagu tu kat opis laa... kena block!!!

eMMe said...

ieyla~ akak karok sowang2 je la yank~ hehehehe....

eMMe said...

rima~ cube try dengar kat rumah lak,heeee....

Abang Jonni said...

layannnn.... huhu..

Ena said...

owh.. lagu nie.. hehhe..

terus rasa shahdu pepagi.. teringat kat huby.. huhu

Post a Comment

tq 4ur comments~