Followers

Jan 12, 2011

Betul ke Facebook dah nak tutup?

Add mE eMMe Adnan

Salam kowang,

Betul ke cerita yg mE dengar ni?

Kalo betul, tak siok la kan, coz dah suke dgn FB

Dah upload gambar byk2 nak close account lak eh bukan close lagi tu

Terminate terus namenye kan…

Huhuhuhu…

Ade berita menarik!

PUTRAJAYA - Kementerian Belia dan Sukan (KBS) semalam melancarkan laman sosial myfriends2u.com bagi memudahkan golongan belia mengetahui aktiviti yang bersesuaian mereka sertai.

Menterinya, Datuk Ahmad Shabery Cheek berkata, kewujudan laman berkenaan selaras dengan perkembangan pantas Internet yang memerlukan penyampaian berita dengan cepat dan terkini.

"Untuk itu, laman berkenaan juga akan menjadi platform atas talian bagi golongan belia untuk bertukar idea, menjengah peluang pekerjaan dan membina perniagaan sendiri.

"Selain itu, ia juga bertujuan meningkatkan kefahaman golongan belia mengenai kepentingan Internet dalam menguruskan aktiviti seharian mereka," katanya dalam ucapan pelancaran laman sosial myfriends2u.com di Menara KBS semalam.

Sumber dari: Tasya

11 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

salam

alaaa fesbuk nak tutup tu cuma rumors jer... takkan si zack tu nak tutup pulak sedangkan dia dpt byk duit dari fesbuk tu... org kaya muda tu... hehehe

eMMe said...

rumours ke rima...hahaha! yea ye je nak tutup, dah ter 'up' kat blog lak, hiks~

munna said...

saja je emme.. nak biki n gempak dan buat pengguna fb kecoh2... takpe kan dr rozmey nak buat drrbook lepas ni

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ada gak dengar cite2 nih....tp kita tunggu dan lihat jer la eh

hehehhe

eMMe said...

kak munna~wah! dr rozmey pun nak gak....kui.kui...

eMMe said...

yanie~ ye la kan yank, juz wait n see la yea, hihihi...

ahsfantasy24 said...

xde la..
kbar angin jek kowt..
klw die ttup mmg sje xnk kaya la,
jehehhee~

Mrs Nageb said...

Me..rumours tuh..huhu tak sanggup eh..huhu :)

Eye_nee said...

Aduhai..kalau lah tutup...tak boleh lg berhating dgn gengs sekolah dolu2...

Lina Rahim said...

berita tu palsu sbb nilai Facebook lebih tinggi dari nilai syarikat Boeing..

SINGALAUTMETRO said...

poyo aje tu...

Post a Comment

tq 4ur comments~