Followers

Jan 13, 2011

Lelaki pakai coli maut jatuh kondo

Salam kowang

Ade baca paper ari ni?

Kowang baca la kat sini kalo tak baca lagi

Kejadian ni berlaku kat blok A satu blok dgn umah parent mE…

Ngeri sey …

28 princes N princess Yg Sweet:

midiaida said...

ermm..tp aku x paham motif die panjat tuh..die nak mencuri ek???..

Ena said...

tu la.. memalukan aje.. ena dah baca pagi2 tadi.. mcm2 hal kan tektik pencui skrg ni.. ermm..

eMMe said...

aida~ me pun tak pasti, motif baik ke sebaliknya...tapi mak mE ckp, dia nak mencuri...wallahualam~

eMMe said...

Ena~ itu la pasal, buruk akibatnya...

munna said...

dia nak curi coli je ke emme... sampai panjat2 segala... ingat dia spiderman ke... tukar jadi coliman lah sesuai

eMMe said...

kak Munna~ ade2 je la akak ni, tak pasti citer sebenarla sis, nnt i siasat dgn my mum kot2 dia tau citer sebenar, tapi kat area situ mmg byk kes pecah rumah la sis...takottt...

lydzar said...

dia bawak sekali kunci pendua rumah2 kt situ kan..mmg berniat nk mencuri la ni. sekali kantoi..terjatuh pulak tu.ish ish ishhhhh

eMMe said...

lydzar, siap bwk tasbih lagi, mane datang nye...huhuu...

||imanja|| said...

hahahahha motif bercoli?

eMMe said...

takpasti motif bercoli tu...huhu..dah ajal dia....

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..first time singgahj cini terus folo..ada info dr blog ini..

komen tentang entri ini sy rasa laki tue konfem gila seks kan huhuuh

nusha said...

yg kelakar tu pakai coli..pesal nth~~

nusha said...

yg kelakar tu pakai coli..pesal nth~~

Syue Mustafa said...

Kesian kat dia coz mati dalam keadaan aib macam tu.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ada terbaca dalam paper td....

cik imama said...

sungguh mengaibkan la kak emme,
==
yang tasbih sume tuh mane datang, dahla jatuh dengan pkay camtuh.
hoho
ish2, T_______T
btw kak emme, ima da tgglkan care na buang shoutbox ima yg bermasalah tuh kat cbox kak emme taw. hee
sorry kak emme, smilee
:)

noreed said...

knape nyer nak mencuri pakai tuuuuttt ? confius btull

erienz said...

mmg x senonoh...kan dh mengaibkan diri sendiri....

eT said...

org cegini pon ada kan...ish..ish..

eMMe said...

En sahrom, heeee Tq, ala, hanya ade skit info...thx sudi folo...

eMMe said...

nusha~ kelakar tapi cara dia 'pergi'...menyedihkan n mengerikan, moga Allah ampunkan dosa dia.

eMMe said...

kak syue, aa'ah kesian gak, tapi nak wat cenne kan, jalan singkat yg dia pilih membawa akibat yg buruk...

eMMe said...

yanie~ mE pun baca online je, malas selak paper, kat blog Mazidul...me dpt info...

eMMe said...

cik imama~ yea, sungguh mengaibkan, itu la pasal, mcm2 diorang jumpe lam poket suar dia, ade 'ilmu' kot...

eMMe said...

Noreed, kenape? tak sempat nak tanye dia, dah 'pergi', huhuuhu...

eMMe said...

erienz, tu la pasal, moga jadi iktibar pada pencuri2 luar sana...

eMMe said...

eT, isk...mcm2 skrg ni eT...tak yah la dok pelik...

armouris said...

lagi info tentang coli di SIHAT SELALU - Coli Rosakkan Payu Dara

Post a Comment

tq 4ur comments~