Followers

Jan 21, 2011

Tak Sedar Dah Malam…~

Salam to All mY Fellows blog’s Friend

Hari ini mE tak dpt nak berblog dgn concentratenya,
Coz smalam cuti, so, byk la keje nak di siapkan hari ini
Kejap2 bos panggil , jap2 kang nak itu nak ini, buat itu buat ini
Kejap2 kang, mE takde kat tempat, sana sini, jap situ, jap sini
Ari ni badan ni tak dok diam, tangan n kaki bergerak dan berfungsi
Berpeluh juga dok dlm aircond siang tadi, hahahah~
Nak BW tak dpt la tadi…ade beberapa blog je singgah, boleh dibilang, dan dikira brape blog mE singgah, try juga la BW blog kekawan malam nih
Teringat2 je siang tadi, mesti ade yg tertanya2, n terindu2
Cewah~
Jap lagi nak siapkan makan malam
Makan ape kowang? mE masak simple je, malam2 takleh makan nasi…
Tapi perot mE leh terima nasi je, camner
Yea~kurang kan nasi….betul kan…cara pemakanan sihat tu…

Esok hari minggu
Selamat berhujung minggu yea
Mesti dah ade aktiviti masing2…

16 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

Uiiiii sampei x sedo udah mlm????? Ke x sabo nk jumpe abgnye ni????

a.samad jaafar said...

D_08... teman sokong mike.. ni tgh angkat tangan paling tinggi ni..due2 belah sekali nih..errr...eMMe..citer ape tadi ??? hahahaha..jgn maghoh Me..Me baik kan...???

munna said...

tulah emme ..sibok bekerja tak terasa hari dah malam.. esok dah weekend..sat lagi dah habis bulan januari 2011

jesnita_ns said...

selamat berhujung minggu mE

Daleela said...

masak bihun suplah.. kenyang tau..

nadz said...

Salam,

Hujung minggu bolehlah berehat dan dapat memeriahkan dapur dengan menu yang best-best!

Selamat berhujung minggu juga dari mama nadz.

midiaida said...

huhuh..pelik gak aku ko x update blog siang td..hihih..aku bsk g uma sepupu midi jek..die tunang..sekali wat ckur jambul anak sedare die..;D

Lina Rahim said...

selamat berhujung minggu eMMe

eMMe said...

yop D08: offcoz la yop...abg ai sowang kan, hehehe...

eMMe said...

Yop Mad: amboi, ade penyokong lak tuh! hahaha...tk marah la, sukeee +gerammm...heehee~

eMMe said...

kak munna: tula pasal kak, kelam kabut skit la ari ni, tapi tangan ni kalo tak klik n mata tak tatap blog mmg tak sah, hahaha~

eMMe said...

jesnita: selamat utk apai juga yea...

eMMe said...

Daleela: bihun sup? feveret mE juga tuuu...hurm..janji perot kenyang kan....

eMMe said...

mama nadz: hurm....tgh cari idea nak masak pe ni mama, aduhaiii..pinin2!

eMMe said...

aida: ye ke ko pelik yea? hahaha! mesti update gak lambat laun pun..mane leh tinggal blog sehari, kan...huhuhuh..tak pun autopublish kan....hehee...

eMMe said...

Lina: selamat berhujung minggu , masak ke? jenjalan mane gaknye minggu ni? ke stay kat umah je? rehat2, lepak2....hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~