Followers

Jan 12, 2011

iNi Dia nya~

Semalam baru terima~rase girang tak terkira~ hehe…



Ni lak hadiah Eifel Tower Giveaway oleh Nadiafarahida

Sampai jua akhirnya ke tangan mE



Ni hadiah contest teka Ara makan apa? Oleh Pn Sid


Sampai jua akhirnya ke tangan mE

Hadiahnye comel2 belaka, walaupun comel or kecik dipandang manis n bermakna buat si penerima, tQ so much kat Sid n Nadia, susah2 je mengepos FM yg sweet ini, love it very much

14 princes N princess Yg Sweet:

lydzar said...

eiffel i am in love! ehehhe comel la keychain tu

Dilla Ady said...

wahhh..cantiknye keychain tu..unik la..

RozSyah said...

bestnya dpt hadiah!

eMMe said...

lydzar~ comelkan, hiks~ tQ!

eMMe said...

dilla~tQ...cantik kan...hiks~

Eye_nee said...

Besar kecil bukan ukuran kan Me...yg penting Ukuwah yg terjalin tu...tak ternilai harganya...

eMMe said...

RozS~best la, nak adiah dari ko lak, hiks~

eMMe said...

Sis Eye Nee~ tau takpe...akrabnye persahabatan melalui Blog ini....sis, nak adiah dari sis gak, ahaks~

ita cutevirus said...

comelnyer aiskrim tu... huhuuh

! Encik Nakal ! said...

wahh~~~sis dpt hadiahh~~tahniahh

eMMe said...

Kak ita virus~ hahaha! comelkan, tQ singgah sini...

eMMe said...

En Nakal, aa'ah dpt hadiah! tQ...

midiaida said...

hihih..ko dpt eskrim stroberi ek???..aku dpt eskrim kopi..sedap..ade aku lekat kat fridge aku tuh..hihihi..same2 tahniah laa ek tuk kite dua..hihihi..hope2 dpt lg pasnei..;D

eMMe said...

aida, aku lekat kat kabinet besi kat opis nih haaa...nak kumpul lagi...hehehe..ade ke yg sudi nak kasi ni, heheheh...

Post a Comment

tq 4ur comments~