Followers

Jan 13, 2011

Majlis Sambut Menantu ~Shahrull & Suhana 8 Jan 2011

Meh layan gambar2 ni jap…
Majlis yg berlangsung 8 Januari 2011 yang lalu
Tema Hijau
Ketibaan pengantin disambut deruan enjin motor (superbike Club) , salah sowang nye kawan Shahrull (Angah), ME tak tau citer pun, wah! Satu gimik yg mE sendiri pun tak tau…
Terima kasih pada Pak ngah DJ pada hari itu, tanpa beliau, tak meriah la majlis tersebut
Terima kasih pada sedara mara belah mak ayah jauh n dekat yg dtg menyeri dan memeriahkan majlis hari tu
Terima kasih kawan-kawan mE yg hadir, sanggup dtg jauh2…
Terima kasih anak2 sedara yg membantu bagi goodies bag dari pagi sampai petang
Wat Zaharah (jiran depan umah) terima kasih Dear~ sian, tak sempat tolong banyak…..
Terima kasih kameraman, merakamkan detik2 bahagia sepanjang majlis itu,
Terima kasih banyak2 pada yg membantu secara langsung atau tidak langsung
Oh ya! Tak lupe catering Sajian Desa, Sg Tengi, atas hidangan yg enak2 belaka!
Bertungkus lumus dari pagi sampai ke Malam, Kerjasama yg amat2 membanggakan..
Terima kasih daun Keladi, harap bertemu lagi~






20 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

salam,

wow!! cantik color hijau tu...

yg gambo last tu apsal sengeh lebih, ngalahkan pengantin lak... kekeke
anyway.. ensem mamat yg sengeh lebih tu..

eMMe said...

hahhaa..adik mE yg bongsu, tinggal dia sowang je lagik, tak tau bile tahun gamaknye nak menikoh, heheheh...

nusha said...

cntikla bj kak emme!!!

atty's said...

cantik baju perantin kaler ijau .

eMMe said...

nusha~ baju ke kak yg cantik? heheheh...tQ

eMMe said...

atty's, my mum yg pilih kak...cantik kan, heheheh

Dilla Ady said...

hihihi...kelakar gambar yg last tu..

mungkin amik seri kot pasni nk kawen pulak..hihi

SINGALAUTMETRO said...

selamat pengantin baru..

eMMe said...

dilla, my adik mmg suke bergambar, pas kat dia, hahahah!

eMMe said...

En SLM, selamat dah majlis menyambut Menantu, legaaaaa~

Lina Rahim said...

selamat pengantin baru kepada adik eMMe

eMMe said...

terima kasih Lina...

♥e'in♥ said...

wah2.. cantik wane hijau 2..

rDnA said...

cantik pelamin tu..

eMMe said...

e'in, cantik kan, hijau lumut ..tQ...

eMMe said...

DnA, sume cantik la kan...hehehe..tQ dear.

midiaida said...

ermm..nape ko pakai kaler lain???..wahh..special2..

eMMe said...

aida~ aku kan perempuan sowang..alaa..malas dah nak cari color serupa, pakai ape yg ada je la, hehehehe...cantik gak pe, kat tengah2 tu, hehehe...

Daleela said...

Emme...

oo patutlah sengeh lebih.. nak ambil restu taun depan kawen ni... ala.. xde adik pompuan.. kalo xboleh jadi iparkan.. encem.. hehehhe

eMMe said...

Daleela, alalalaa...so sweet la ur comment, tQ dear~

Post a Comment

tq 4ur comments~