Followers

Jan 26, 2011

Bile Boss Takde di Opis, PA nya~




Hahahaaa…bile bosan wat keje

Camni lah jadi nya

Bila bosan FB

Camnih gak la jadinya

Bila bosan Blogging

Cam2 leh jadik

Hahahaa~

Tapi mmg syok juga bile boss takde kat opis nih

PA dialah jadi Boss

Yehaaa~

Kowang layan n komen la ekk…

Kowang tentu bz kan,

Alaa..bos ade kat opis la tu

Wat2 rajin…

Hahahaha…cover2!

43 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

oppss..bestnye akk ari ni ek...
nak jd PA gak la cmni..huhu

atty's said...

Samalah kita..tp mcm kty mmg nak dikatakan hari2 bos tade..kalo masuk pun sign apa yg patut lepas tu kuar,

My Little Diary said...

salam,

peribahasa mengatakan 'kucing takde.... tikus menari2..' hahaha

Iena said...

kemainnya yer PA bergedik santai bila boss xder...

*Miss Geli^ said...

aku kalu bos tadek plak, aku amik alih tugas bos, pegi ushar ushar pegawai..tah tah derang kelain pulak..

kekadang aku pegi ushar derang sampai ke alamanda..hahahahhaha

LyNn HaMzAh said...

bestnya...jealous la...sebab boss lynn ada hr nie...

lydzar said...

kalau bos takdek, mmg time yg dutunggu2 la kan

α!∂αηαтαѕуα™ said...

cantiknya opiss kak ;)

Eye_nee said...

Tak kira..tak kira..nak ngadu domba kat boss dia...jaga lah...biasaaaa dia lagiii....santai2 diaa....

DKosongLapan said...

cik eMMe...
haaa...haaaa buat ape tuuu...mentang2 le bos takde..... ni kalo ngulor pun takde yang tau niii

SINGALAUTMETRO said...

kalau ajak bos komen entry ni pun best gak ni...hehehehe

Umie a'iesya said...

kak emme mana depa suma pi?kosong je opis ek?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

cewah...PA posing sakan nampak

hehhehe....


✿(^^,)✿

midiaida said...

heheh..kat tpt aku, kalu bos x de..bukan PA jek elax..kitorg2 nei pun bhgia..hahah..;P

R.R.Z said...

boss sntiase ade kot.

tp lau boss cuti. Pagi2 gajah sms

" i cuti, u cuti lah "

Ayuraza said...

amboiiii....sakan berposing...
boss xda ek...bak datang no tepon bosss nak tepon gtau PA bosss curi tulang...hahah :P

eMMe said...

ieyla~ best ke? ade part yg best, ade yg tak best....

eMMe said...

kak atty: boss saya pun jarang dok opis...kalo takde boss, susah hati gak, keje kurang la, hehehe...

eMMe said...

rima: ai la tikus yg dimaksudkan, tikus belanda comei kan..heeeee

eMMe said...

Iena~ susah nak tgk aku gediks2 camni, takleh lawan ko...hahahaha...

eMMe said...

Miss Geli~ ahaks~ aku dah agak dah ko jadi ape bile bos takde, hiks~

eMMe said...

lynn~ alaa..bos ade pun, leh je layan blog kan...hehehe...

eMMe said...

lydzar~bos tkde cam2 leh buat tau....

eMMe said...

tasya~akak cantek tak???harharharrr...

eMMe said...

kak eye Nee~ jgn la......jgn tak ngadu domba, hahahahaha...dengki tau kak eye Nee ni..geget kang...heee..

eMMe said...

Yop D08- kalo mE ngulo mE akak sms bos minta izin ngulo, tak suke bos cari2, siang2 bgtau dia...haaaa.

eMMe said...

En SLM, tak kisah...boleh je ajak, biar dia tahu PA dia 'sibuk' haahaha....

eMMe said...

Sya~ time ni depa memasing gi meeting la/jadi urusetia la/mcm2 hal la sya, tepon dowang asyik berdering je, akak la operator nye,heeeee

eMMe said...

yanie~time ni lah nak posing n rasa nak posing...ikut timing.....

eMMe said...

Aida~ same la da..sini pun cam tu...

eMMe said...

Rozs?gajah?sape tuuuu? cuti je...heeee

eMMe said...

Ayu~ serius nak no phone bos aku? cam berani je, nah! 019- 242 22??

Dilla Ady said...

alololo..comeynye emme! cun sehhh...

bez kan bos takde..dilla pun bos jarang masuk opis tp keje byk tak leh la nk posing2 cam emme..

eMMe said...

dilla~ ahaks! mE bos ade pun leh je posing, hahaha..takpe la Dilla, anytime leh pose2 kan...heeee..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..besarnya opis sdri..opis sy tak smpai sepuluh org stafnya uhuhuhuhh

eMMe said...

en Sahrom: same la, opis besar tapi staf ciput je, tak sampai 30 org...heeee~

a.samad jaafar said...

bila boss xde, teman selalu ckp kan kengkawan.. Kucing xde..bulih le tikus menari-nari...

eMMe said...

Yop Mad, aa'ah..tapi ni besar skit, rimau dgn rusa~ hahaha...

erienz said...

best kan jadik pa...bila bos x de..relax sikit...tp rin, bos x de, kena naik tingkat 4...maklumlah jaga 2 departmnt...

Anonymous said...

muka me nmpk penuh....cantik!
Dh lama kita x jumpa kan.

~Kak Nainy~

Amy Syaquena said...

amboi bukan main lagi na pA bergedik santai gitu siap posing2 he3...

Nidza said...

bestnya bersantai2....

E K A said...

bestnya tgk surrounding ofis me.teringat eka keje sebelum jadi cikgu dulu

Post a Comment

tq 4ur comments~