Followers

Jan 24, 2011

Hari Ini Banyak TAPInya…

Tadi pagi mE breakfast lewat, tak Dan, boss u wat keje dia yg URGENT

TAPI perot mE lapar, mehun goring kegemaran ku di atas cabinet masih elok berbungkus

Aishh~bile mau brekfes ni, perot dah berbunyi, TAPI keje masih tak siap lagi, bile nak siap ni?

Bos keluar…cepat2 ku ngap! Meehun goring itu…lapar..mcm tak dpt makan seminggu

Kenyang…TAPI perot rasa pedih…

Arghh~kenapa nih?

Takpela, tengah ari kang balik makan…

mE pun siapkan Lunch…Bismillah…

laparnya…menggigil dibuatnya TAPI nape mE menggigil

lapar sgtkah? Mcm tak makan nasi 2 minggu

huhuhuhu~

32 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

mesti ada risau bergumpalan dalam fikiran...itu fasal jadi macam tu...silap-silap DT serang..Dt tu darah tinggi

munna said...

siannya emme ..mmg klu dah biasa makan sarapan pagi...lepas tu bila tak makan or lewat makan mmg perut mudah meragam..lepas tu mulalah si gastrik dtg bertamu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yanie pernah rasa mcm tu...
lapar sangat2...sampai time nak makan menggigil2....

perut masuk angin tak tu eMMe...?

acik mimie said...

hehehe acik emme nih
byk nyee TAPI

eMMe said...

En SLM: eeeee menakotkan....

eMMe said...

Munna: mE kene gastrik kah? baru hari ni gigil, sebelum ni tak pulak, aduhai....

eMMe said...

yanie~ mE mmg sentiasa berangin, huuhuhu...

eMMe said...

acik mimie~ itu la pasalnya, tah nape la dgn hari ini...hehehe..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..kne biasakan amek sarapan pagi tue huhuhh

nusha said...

uish,p check kot3 msuk angin..

zOeY zAu YaH said...

gastrik kot? kang jd teruk naya ja..
jaga mkn ok =)

eMMe said...

sahrom, rasanya la, dah biasa makan pagi n berat...

eMMe said...

nusha~ boleh jadi gastrik...huhuhu...

eMMe said...

zoey~ minta jauhla, taknak la gastrik, syohh2~

a.samad jaafar said...

jgn risau sahabatku.. bila usia meningkat itu salah satu yg biasa berlaku.. sebenarnya, masih lapar.. gigil kerana perut masih kosong..insyaalah..teman doakan eMMe terus sihat..

eMMe said...

Yop Mad~ risau gak, ye la usia dah meningkat, penyakit senang nak dekat, mE pun turut berdoa kesihatan yop mad kak ina sekeluarga....Aminnn...

Umie a'iesya said...

atau mungkinkah kamu sedang......................................................
heeheeheh,kalau batul aminnnnnnnnnnnnnn

eMMe said...

sya~kalo betul, Alhamdulillah la kan Sya....akak mmg tunggu saat itu...doakan akak ye sya...

DKosongLapan said...

cik eMMe...
adele kot..salah makan kot.....tak pun dekat tarikh 'cuti' oghang pompuan kot??

eMMe said...

yop D08~manyak mike punye kot, hehehe...ape2 aje la yop!

.: iEyLa :. said...

kakak sayang...g klinik kalau melarat...
isy2..lain kali bekfest awal..
syian die..hehe

eMMe said...

ieyla~ sape nak sediakan breakfast utk akak nih, huhuhuhu....

.: iEyLa :. said...

erm..lain kali ckp awal ek...
t ieyla wat kan ek..huhu..

eMMe said...

nak skrg ieyla cepat!!!! hahahaha...tetibe lapar lak dik...

.: iEyLa :. said...

skrang??erm..jap ek...
g pasar dlu..akk duk jela tggu kat umah..lmbat sngt siap..
haha...ieyla mkn dlu la ek..haha..
ingat x ni??

midiaida said...

aiisshhh..aku turut simpati..skg gigil lg x???heheh..

norh said...

esok2, makan biskut dulu untuk alas perut ya.. :)

erienz said...

ala siannye, jgn tinggallan bekfes...nnti x bertenaga nak mulakan tugas...

@in said...

MIE... BETTER GI KLINIK. ADA TANDA-TANDA GASTRIK.

Eye_nee said...

Patutnya bancuh milo dulu kalau tak dpat mkn mee hon tu...perut dah kosong la tu....tu yg pedih rasa...

Dilla Ady said...

arini camne me, masih sakit perut ke..mungkin perut da masuk angin, pstu baru nk makan tu jadi sakit tu..

eMMe said...

Aida,
Norh,
erienz,
kak munger,
Eye Nee,
Dilla Ady

TQ so much kat u all yg sentiasa amik berat pasa mE, ari ni mE try take a breakfast pagi2, Alhamdulillah, okey stakat ni, ni dah kul 11, rase lapar cepat lak, hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~