Followers

Jan 11, 2011

My 'not so' Bashful Birthday!!

Ni gambar sambut busday tahun lepas, Julai 2010,

mE with my DaD, tarikh busday kami sebelah2 je, hehehe…


Puan Penganjur: YaYa
Puan PengeTag: Anita Hanapiah (Tq dear bag Tag yg best nih…)


1. Buat Title Post : My 'not so' Bashful Birthday!!
2. Jadi follower the Khalifah's
3. Letak gambar birthday kamu (owner blog). xbleh gambar birthday org lain tau.. xkesah la gambar tahun bile..
4. letak link post kamu dekat comment post ini..
5. tag 3 org kawan kamu, nak tag lebih pon boleh..
Aida
Mzrose
Anjelik


6. tarikh tutup 14 Jan 2011

itu saje, mudah kan..

5 princes N princess Yg Sweet:

jesnita_ns said...

alamak mE..x de gambar besday sendiri lah..yg ada gambar besday anak² n hubby..sian aku dh lama x celebrate

eMMe said...

aisey! cenne tu ekk...boleh ke tak leh kalo ikut T&C dia tu...hurm...tapi kalo anjelik nak try gak, pe salahnye, kot2 dpt kelonggaran dari pihak penganjur....

hysman said...

hehe..
warghhh...
hebat..ape adiahnyer kak?
hehe...tp klu saye join pon takleh menang pesal takde gambo tyme birthday saye pon..
hehe

Ayuraza said...

amboi ..da lupa ek jiran tetangga..hehe..
sib bek tak kena ek..kalo kena mana arah nak mencari gambo besday sebb tak penah celeb pown..hehe

RozSyah said...

emme..ko tag aku??

aku xtau pun..

hihihi..xpela..nnt aku buat jap lagi..

Post a Comment

tq 4ur comments~