Followers

Jan 18, 2011

LUNCH HOUR~

mE dah lunch~

you All semua dah lunch ke?

Jgn asyik dok keje

Perot kosong

Lunch dulu…baru leh wat keje dengan tenang

mE lunch Asam Pedas ikan caru + ikan masin + telur dadar

mcm biasa la bawak bekal

jimattt~

24 princes N princess Yg Sweet:

nusha said...

wah3,sdpnya..
xtggal kat sy skit pon..huhuh..

kelisa_samudera said...

saya lunch kari kambing

munna said...

kak munna pun dah kenyang.. menu hari ni nasi - daging paprik- sayur petola masak lemak .... tapau dari kedai je..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lunch makan rojak mee + cendol

nyum3 hehehe

✿(^^,)✿

midiaida said...

da lunch da..mkn bihun sup jek..;D
minggu nei x bwk bekal laa..lauk kat peti da abis..arinei br nak g beli kot..hihihi..rajin ko masak..ko bgn kul pe???..

Lina Rahim said...

dah lama tak makan ikan masin..teringinnya..

eMMe said...

nusha~ mane cukup syg, bajet masak/makan 2 org saje,heheh

eMMe said...

kelisa~ wow! kambing...mengembek la nnt, hahaha...

eMMe said...

kak munna~ wow!paprik, sedap tuu, lame tak kena....

eMMe said...

yanie~aii..diet ekk...takpe2, janji perot tak berkeriok lapar minta nasi, hehehe...

eMMe said...

aida~ aku masak malam tadi la dear, just panaskan je..tak sempat wei mangun pagi nak masak, tak minat~ hehehe...

eMMe said...

Lina~ bukan kat Miri byk ikan masin yg fresh2 ke...lagi sedap2 kan...ikan masin Tg Dawai not Bad! nak kirim?! hehehe...

sahromnasrudin said...

betul tue..kalau tak, paling koman RM 5 terbang utk lunch shj kan huhuhuhuh

Dilla Ady said...

wahh..rajinnye me masak dulu sebelum keje..huhuhu..

sedap2 lak tu lauknye..

E K A said...

oh...seleranya tgk mknan yg emme masak...tp2 ari masak ae...mesti bgn awal kan

eMMe said...

sahrom, dpt ke lunch RM5???tak dpt dah harga mcm tu kat sini...

eMMe said...

dilla~masak malam, bukan sebelah pagi sebelum gi keje...hiiii...

eMMe said...

Eka~me tak letak gambar pun, huhuhu..mane tau sedap. me tak rajin masak sgt la, jarang2..sesekali je kan me citer pasal masak......

Eye_nee said...

Amboi dia..dlm tak rajin2 masak..bawak bekal sampai 3 lauk....jimat kan bawak bekal..akk ni pemalas Me..semua mkn kat luar...bila la nak berubah...

eMMe said...

alaa..kak Eye nee kan byk komitmen, byk hal nak diuruskan..kalo masak tu, maybe utk anak2, lebih diutamakan...tgk situasi juga sis, saya masak utk berdua je, hahaha...

Ena said...

bestnyer asam pedas.. ena pun ada gak n3 asam pedas.. tpbila ntah nak kaur.. ahhahaha..
ena tadi makan nasi ayam lemo lagi la me.. sedap!.. haha

eMMe said...

ena masak ke? huhuu..lapar la pula, ena sebut nasi ayam lemon...nyumm2!

erienz said...

kite x gi lunch pun...sbb dah mkan berat sarapan td...lontong kering...

eMMe said...

erienz, johor mmg femes ek lontong kering, mE tak penah makan, lontong basah pun, me tak brape, hehehee...

Post a Comment

tq 4ur comments~