Followers

Jan 14, 2011

Our 8th Anniversary Giveaway by Ratuhatinya


Puan Penganjur: Pn Lin Ratuhatinya

Puan TAG: Pn Lydzar


SOALAN- SOALAN WAJIB DI JAWAB (just for fun!) :

Soalan 1 : Bila tarikh nikah lin and en suami and brape tahun dah kami together as wifey and hubby..? (Hint : date nikah ada dah tertera kat dalam blog ni..)

Jawapan: Tarikh nikah Lin n en suami ialah 01.02.03 dan 8 tahun mereka together2 sebagai suami isteri..Tahniah to both of you, moga kekal bahagia selamanya…


Soalan 2 : Citer sikit..pendek je pun takpe.. macamana korang jumpa en suami/en tunang/ en boipren masing2.. citer yang paling best..yang may be ada persamaan dengan citer lin and en suami, bakal diberikan hadiah istimewa ..
Dan letakkan gambar masa korang kahwin atau gambar berdua dengan pasangan sekali ye..


Jawapan: Yang paling best n tak dpt dilupakan bile perkenalan kami bermula dengan usikan teman2 sepejabat (ala…kenen2 nak ‘gu’ kan kami dua), lalu membawa pada hubungan cinta, jodoh dekat, sama2 satu pejabat, mr HuB mE jumpe my parent utk pertama kali menyatakan hasratnye meminang mE n bile kami diijabkabulkan, moga jodoh kekal dan hope dikurniakan cahaya mata


SYARAT - SYARAT GA ini .. (so~simple)

1. Terbuka untuk semua yang mempunyai blog sendiri...
2. Follow blog .::Nik's Wifey n Mommy::. and bgtau ID follower kat link korg nanti gak ye..
3. Add .::Nik's Wifey n Mommy::. di bloglist anda sepanjang GA ni berlangsung ye..
4. Buat satu entry title " Our 8th Anniversary Giveaway by Ratuhatinya " .
5. Tag kan sekurang-kurang nya SEORANG kawan blogger anda .. lebih sorang pun tak pe.. :)
saya nak tag Aida didot

6. Letakkan banner tak seberapa kat atas tu di entry anda and di side bar .. jgn lupa link ke entry ini ..
7. Tinggalkan link entry anda pada entry GA ini SAHAJA ..
Tarikh tutup GA ialah 14 FEBRUARI 2011 ...

20 princes N princess Yg Sweet:

E K A said...

huhuhu...baru dapat tgk muka hubby emme scr dekat...jarang emme tempek gambar hubby kat sini kan

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek nye pic eMME kawen...sweet kaler pink

✿(^^,)✿

eMMe said...

Eka, amik la GA ni....ade laa gambar HuBBy mE melambak dlm blog mE , Eka mane nak pasan....hehehehe...

eMMe said...

yanie~ meh la dtg umah mE leh tgk pic kawen mE....hehehehe...

Ena said...

seet la gambo kawen emme kan.. pink tu sangat lembut.. sesuai sangat.. cantik!

gd luck!

lydzar said...

goodluck...!

cinta sepejabat la ni yer :)
semoga perkahwinan emme and hubby kekal sampai bila2

Lina Rahim said...

eh tarikh tutup tu hari kekasih..

eMMe said...

ena~ ye ke sweet, ahaks...tersipu2 mE dibuatnye...tQ

eMMe said...

lydzar, aa'ah, mase study tak sempat bercenta, hahaha...tQ dear, moga2 gitu hendaknya...

eMMe said...

Lina~ ha'ah, tak mo join ke, cop!!! tag Lina gak, hehehe...

DKosongLapan said...

cik eMMe...gudlak la yeee....awok sekaghang ni maleh pulak nak berkontes2 ape pun...... nanti bile dah rajin....awok kumpoi semue GA

eMMe said...

yop D08! terima kasih, awok rajin men kontes sebab boring wat keje ni, huhuu...

munna said...

good luck ... ohh..jodoh kat sepejabat rupanya...

eMMe said...

kak munna~ yea sis, gitu la kisahnye, heheheh...

midiaida said...

huhuh..thanks emmi..aku suke tag yg nei..hahah..ley imbas balik time cintan2 dulu..hihihi..aku terima tag nei dgn ati berbunge2 sgt sambil tersengih2..heheh..;D

eMMe said...

Aida~ aida pun ko, mcm tetau je kuseru name mu bertalu, tQ sudi amik tag ni dgn harta berbunga2 cinta, hahahah...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hai emme.. tq 4 joining my GA ye.. hehehe see, bagus apa u join, ramai yg nak tgk hubby emme.. and kesah dolu2 emme.. hehehe
and lin pun suka bangat la gamba emme kawen tu.. u as sweet as the color.. heheh
so, u pass dah! :)

smoga cepat2 menimang cahye mata ye.. salam kenalan.. :)

Ummi Hanie said...

comeinye cik emme..;)
gudluck

eMMe said...

owh lin tQ so much! puji lebih sgt, skit2 cukup la, wat mE tersipu2...InsyaAllah...berkat doa lin n kawan2 blogger yg lain....Tq again ~

eMMe said...

ummie Hanie, mase kawen tu je comei kot, heee~

Post a Comment

tq 4ur comments~