Followers

Jan 5, 2011

Moga Hari Ini Lebih Baik dari Semalam~

Assalamualaikum,
Selamat Pagi
Salam Sejahtera pada semua
How are u feeling today...
Pagi ni..takde citer
saje je tulis entry kosong
di pagi Rabu
dah Rabu dah , cepatnye hari berlalu
sok Khamis - Isnin mE cuti
kakak pengantin kan.....
harus la cuti..
coz, time mE jadi pengantin
angah susah payah memeriahkan majlis kakak nye yg sowang nih
lap u la angah~
pe pun, moga majlis belah saya nnt berjalan dgn lancar
Amin.....

33 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

Selamat pagi Emme.. :D

LyNn HaMzAh said...

morning emme...betul tu...sekejap jer masa berlalu...

eMMe said...

morning Ena~

eMMe said...

Morning Lynn~

Ogy said...

selamat tahun baru emme, lama tak jenguk sini juga :)

Lina Rahim said...

wwoooii...lamanya cuti..takpe, berbaloi sebab kakak pengantin ek..

atty's said...

tu lah jap je masa berlalu skrg..
kty lak ari ni baru masuk keje setleh satu minggu cuti

semoga majlis berjalan lancar ye

SINGALAUTMETRO said...

pandai gak dia pilihh kahwin musim hujan...huahuahua

eMMe said...

Ogy~ thx junguk saya plak, hehehe...

eMMe said...

Lina~ kena la cuti..tak patot lak kalo tak cuti..huhuhu...ala..jap je glamour kakak pengantin...hehehe...

eMMe said...

kak atty, selamat mula kerja ye sis~

eMMe said...

En SLM, kami sambut menantu la...

cheqna said...

moning cayang=)
selamat menyambut adik ipar =)

eMMe said...

oh~ terima kaseh Cheqna, mai la turun Perak!

ChiLaBaey's Spot said...

Insyallah semuanye berjalan lancar... Kakak yang berdedikasi kan... Hehehehe... Bilalah nak dapat hantar hadiah ni...???

eMMe said...

Bro Chilabaey's, anta la bile2, lagi simpan lama2...hehehehe...papehal nnt saya call Bro kot2 ade kat area Damansara, tak pun kite tunggu kat R&R Jejantas Sg Buluh, dekat kan?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

best kan time nak kenduri2 kawen nih...meriah....time nak buat bunga telur n gift best...sembang2 dengan makcik2....hehhehe

Mr PenyuBiru said...

saya nak jadi prince yg sweet so saya tinggalkan komen disini.heee... salam tahun baru 2011

Anonymous said...

Salam me,

Lama x jenguk entry me..Happy New Year 2011 ya.
Tahniah wat adik me, angah juga.

~Kak Nainy~

eMMe said...

yanie~ nak tgk kenduri kali ni sape yg tolong? huhu..mase mE kawen dulu, budak2 yg tolong, hihihi...tapi time angah ni, dah byk wat prepare awal, goodies dah siap packing...sian my mum...dia yg rajin balik tiap2 minggu...mE tolong ape ek?hhuhuh...

eMMe said...

Mr Penyu owh thx wat a lovely wishes~

eMMe said...

kak nainy thx , sudi singgah blog mE
jemput kak dtg kenduri angah....

Anonymous said...

Thanks for the jemputan...wat kt mana me? Perak ke Putrajaya? Klu Putrajaya insyallah la.
JFYI, my FIL just passed away last thursday.

~Kak Nainy~

Ummi Hanie said...

slmt thn baru ye emme...moga2 impian dpt baby tercapai thn ni...amin

E K A said...

bestnya me...kenapa la eka tak de adik...nak sgt umah eka wat kenduri kawen lagi.tp eka dah tak de sapa2 nak kawen...smoga kenduri berjalan lancar ye

eMMe said...

Kak nainy~
Salam Takziah buat kak nainy n famili, moga tabah menjalani kehidupan ini, angah kawen buat kat Perak la kak, takpela kak....kalo akak free rasa nak jenjalan....jemput la yea...

eMMe said...

Ummi Hanie~ owh thx dear, InsyaAllah...

eMMe said...

Eka, oh ya! Eka anak tunggal kan...takpe, turn Eka nnt branak ramai2, hehehe..baru leh wat kenduri byk2...hehehee...

al-lavendari said...

tahniah dapat adik ipar !

lydzar said...

selamat berkenduri yer kakak pengantin..

eMMe said...

lydzar~ thx ye kak pengantin lama, hehehe....

eMMe said...

thx uncle~

lily said...

best nye cuti kak mie !!!
hari isnin lak tu

Post a Comment

tq 4ur comments~