Followers

Jan 18, 2011

Laporan Penilaian Prestasi


Alhamdulillah….

Suke nye saya tgk markah yg dinilai oleh PPP n PPP (my Bos)

Sayang boss~ bos, saya berjanji akan lebih berdisiplin, berdedikasi dlm menjalankan tugas saya sebagai Setiausaha, dan berikrar akan focus kepada kerja yg boss amanahkan kepada saya

InsyaAllah boss~ saya nak jadi PA yg baik dan dicontohi oleh semua PA di dunia

Cewah~

Mood: Hepiiii~ tgk markah prestasi yg diberikan oleh bos yg tidak kedekut markah, moga bos saya sentiasa sihat dan dirahmati Allah…

32 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

dapat bos ok..okla...dapat bos banyak cengkedak, hangiinnn badan kan...

eMMe said...

En SLM, saya sgt2 bersyukur dpt bos cam dia....

Ena said...

heheh..

tahniah!!

sama la kita.. hihi

eMMe said...

Ena~ tahniah juga buat mu...

Eye_nee said...

Congrate Sis...keje rajin2 yer...dapat boss yg baik kena jaga betul2...bukan bodek tau..bekerja dgn ikhlas..pasti ada balasan...

lydzar said...

wahhh..markah KPI tinggi yer..ada harapan naik gaji melantun-lantun la ni

Syue Mustafa said...

Tahniah. Dah siap dapat markah ya? Akak, isi borang prestasipun blom lagi. :)

Abang Jonni said...

tahniah... konfom gaji naik byk... huhuhu...

tahniah..

eMMe said...

eYe Nee~ Sis, saya bukan jenis begitu, mmg tak pandai, org ckp pe, lurus orgnye, cewah~tQ, hope prestasi Sis pun baguih...

eMMe said...

lydzar, harap kerja pun melantun2, baru gaji pun berbaloi2, Mudah2an...

eMMe said...

Syue, sis mane pakai borang dah, HRMIS isi online la sis....

eMMe said...

Abang Jonni, confirm ke? InsyaAllah, mudah2an rezeki saya murah...

.: iEyLa :. said...

congrats sis...
happy la tu..huhu..
proud 4 u..

eMMe said...

ieyla~thx dear, u make me feel more hepi la dik...hehehe...

erienz said...

tahniah emme...

kite masih x isi lagi borang penilaian prestasi tu...siap ckp ngan bos...majlis anugerah cemelang dah lpskan bos..x yah isilah...hehehe...

jesnita_ns said...

mE..ada harapan dpt APC thn ni lah yer...hehhe

eMMe said...

erienz, thx...u pun tahniah, dah dpt APC...

eMMe said...

anjelik, hope ade la rezeki aku tahun ni...hihihi...

midiaida said...

wahhh..dpt markah terbaekkkk hee..tahniah2..ley dpt apc tuh..ke da penah dpt???..

munna said...

tahniah.. emme..mmg best klu dpt bos yg bertolak ansur dgn staff dia

eMMe said...

Aida~aku lom penah dpt ar ...hope tahun ni tahun aku...doakan aku...

eMMe said...

Munna~cenne lak dgn boss kak Munna, ade ciri2 cam boss mE tak?

Lina Rahim said...

tahniah eMMe..eMMe sebenarnya bertuah tau dapat bos yang baik..kalau orang lain selalu dengar bos buat perangai sampai terjejas kualiti hidup & perhubungan mereka..tapi eMMe untung..tahniah ya..

SHIMA said...

alhamdulillah,tahniah emme...awat lmbat sgt isi me? tmpat shima bln 12 kena isi daa...

eMMe said...

Lina~ tu la pasal...SYUKUR...boss me, takde la teruk sgt Lina, hehehe...

eMMe said...

Shima~ lambat isi ke? tu paling cepat la tu, hahaha...biasa la, sistem online kan, lambat n sgt slow..

lily said...

tahiah kak emmy !!! best nye...
lily x dpt lagi markah.. kene bg kat bos lama pakai manual

eMMe said...

LILI~ala...takpe, mesti lily pun dpt markah best gak tu...dont worry dear...

MAMASYAZA said...

boss akak tak isi pun lagik markahnye.
sama2la kita jadik PA yang terbaikkan..insyaallah

eMMe said...

kak sue~ InsyaAllah kak...sesame la kite jaga boss kite yg sowang tu..heeee

NM02 said...

agensi kami baru nak siapkan hrmis. huh... entah le berapa dapat tahun ni

noreed said...

salam emme, i dah print screen entry ni email kat bos u. dia reply akan naik kan marakah lagi. heheheh

psstt...how are u dear? lame tak bertandang ke sini. busy sgt. sorry :(

Post a Comment

tq 4ur comments~