Followers

Jan 3, 2011

Syukur my Angah selamat diijabkabulkan 1 Januari 2011 haritu




Salam n Selamat Petang Semua

mE keje ari ni….petang2 jam segini baru sempat nak buka Blog

thx yg sudi jenguk2 di sini….maaf la tak dpt lagi nak jenguk2 blog kengkawan

to Eka, kalo lom folo mE lagi, follow la cecepat ekkk..sampai hati tak jadi Follower mE, walhal selalu n saling jenguk2 umah kan….hehehehe….

Terima kasih pada yg sudi follow mE, if mE sempat mE akan balas Folow blog kowang kay…

Sunuk n hepi sgt ari Isnin kala petang hari ini….

Hehehehe~ gelak sampai ke telinga mE petang nih, hilang lapar sat~

Ni ada gambar utk tatapan kowang, my Angah punye foto wedding…

Taraaaaaa~

20 princes N princess Yg Sweet:

E K A said...

me..eka dah follow tau...tp tak tau napa tak jadi...dah lama eka buat...since mula2 kenal dulu...eka start perasan baru2 ni kenapa setiap kali emme update bloh tak de appear kat dashboard...eka pun rungsing. ke eka yg tak reti...to mmg klik kat follow tu la kan.yang peliknya...bila ek abuka blog emme...ada je gmbr eka ats follower tu

lovelywa said...

emme..gambo pengantin tak clear laa..

Lina Rahim said...

eh, eh..dia pula yang bersanding.. :-D :-D :-D

Lina pun ada problem macam Eka tu..kalau klik follow kat blog orang, memang tak appear kat dashboard..sbb tu mana2 blog yang Lina follow, memang kena buat manual (taip nama blog dekat ADD blog to follow tu..so memang 2 gambar la muka Lina kat blog orang..nak wat cmne..Google Friend tak function

midiaida said...

kciknye gambo nei emmi..kasi zoom laa..heheh..ape2 pun..tahniah dpt adik ipar baru..heheh..

kelisa_samudera said...

selamat pengantin baru buat 2 mempelai tu. syok le tahun baru dah ada peneman tido. kekekek

munna said...

pandai angah tu pilih tarikh ye... terbaekkkk

Abang Jonni said...

cantik tarikhnya.... 1111...

SINGALAUTMETRO said...

kahwin dah dia..tahniahlah..

erienz said...

selamt pengantin baru..

KasihKuAlRayyan said...

selamat pengantin baru utk adik emme :)

selamat berbahagia ke anak cucu

eMMe said...

Eka, ye ke..alamak! ni yg tak teror bab2 camnih, ape pun....kite try lagi skali, sampai bejaya...Ade la tu masalah kat mane2...

eMMe said...

kak zura, klik gambar , leh tgk clear....hehehe...

eMMe said...

Lina, nape ek jadi cam tu? me pun tak pasti tentang ni, rase nye mE penah kene cam tu...last2 biar je, lame2 tu okey, hehehe....Lina, t try lagi jgn putus asa yea...

eMMe said...

Aida, bile letak kat blog dia jadi kecik, klik kat gambar tu leh tgk dgn clear n besor, hehehehe...

eMMe said...

kelisa~wah! dia pulak syok, ape pun terima kasih, jemput dtg 8.1 ni kat Slim River kami buat menyambut menantu....(belah lelaki)

eMMe said...

Munna, itu la tu Angah saya...nak yg lain dari yg lain....hehehe..tapi ramai gak yg kawen tarikh tu kan...

eMMe said...

terima kasih abg Jonni...mmg cantik...no kawen...hehehe...

eMMe said...

Terima kasih en SLM...

eMMe said...

tQ Erienz~

eMMe said...

uit Yong~ thanks for da wish, jemput dtg kenduri Sabtu ini...

Post a Comment

tq 4ur comments~