Followers

Jan 14, 2011

Ari Jumaat Rasa Cam…..




Salam Jumaat yang Indah tiba

Langit cerah memancarkan dan menerangi alam ini

Hujan di sini seawal jam 7 pagi, wah! Liat nak bangun rasanya

Bertambah liat bile abg SAYANG tiada di sisi, (outstation lagi daaaa~)

Feel pagi ni, berbunga2, berdaun2, merah jambu hati mE ini…….ehm…(nape?)

Rasa cam…………….(same tak perasaan kowang dgn mE?)

Nak paste gambar org2 yg saya amat2 SAYANG

Besar rasa SAYANG saya pada mereka

Amat2

Banyak2

Takleh nak ucap cam mane

Selagi bernyawa

Bernafas

N berdegup jantung ini

mE akan tetap SAYANG mereka…..4ever ever till my the end (speaking laks)

mood touching dtg lak pepagi ni kan…tetibe lapo nak breakfast pulak~ heee~

slmt bertugas dgn happy ye kowang

26 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

ye!..

Moga kasih sayang kita sentiasa ada bersama mereka di mana saja berada kan me.. :D

eT said...

hehe...mood nak menyambut weekend la tuh...:p

Syue Mustafa said...

Yes, esok cuti.........

eMMe said...

Ena, jom nyanyi rasa SAYANG eh rasa SAYANG2 eyyy...heheheh...moga2 begitu la hendaknye....

eMMe said...

eT, wah~ cam tetau je,hehehe...tepat sekali!

eMMe said...

kak syue~ wah~ cekap betul la akak sowang nih, hehehee...tepuk tangan*

Dilla Ady said...

mesti la kan sayam sume org yang sayam kite..

ai sayam yu tau me!

NM02 said...

tengah bw dengan perasaan hepi sekali. hehehe

eMMe said...

dilla, how sweet, sayam u jugaaa~

eMMe said...

NMO2~ mesti la hepi kalo sedih....takde la BW, kan dear..tQ BW sini....

Eye_nee said...

mood sgtt la hepi..lalalalalalala...sok cuti...

eMMe said...

sis eye Nee~ same2 kite hepi, yeeehaaa~

Lina Rahim said...

baca entry ni tetiba rasa nak call mak ayah

My Little Diary said...

salam,

mesti lah happy, sbb bsk cuti hehehe

DKosongLapan said...

cik eMMe...
deme2 le penyeri hidop kite....penambah peghise dalam kamuih hidop kite.....takde deme tak lengkap le ceghite kesah kite kan??? kan???

eMMe said...

Lina~ cewah! dan2 terus call hehehe...tanye kabar mereka, mereka pasti dok sebut2 name anak dia sowang nih, hehehe...

eMMe said...

Rima~ terus sihat ko! hehehehe...

eMMe said...

D08~ haaaa....tau takpe...mereka la segala2nya, dlm hidup, matilah hidup tanpa mereka...sedih tetiba...ahhh! tak mo sedih la...mood hepi pls...

LyNn HaMzAh said...

mood berbunga2 hari nie...syok kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah mode bervunga2 hari nie.....sempena hari jumaat kah..lalalalaal.....:P
tapi btoi la...sesungguhnya keluarga adalah kebahagian yang paling bermakna dalam hidup kita kan....prenz...*tetiba prenz..eh kita kan prenz...sayang kita x??? :P*

alieff said...

adussss, kak.... tengok pic2 family neh teringat fmily kat jb tu... kangenn banget deh~
haha xD

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

saya pun sayang family saya

✿(^^,)✿

eMMe said...

Lynn Hamzah~ yea la...ari jumaat seoalah2 hari menyemai kasih sayang lak ...

eMMe said...

mrs. Purple~ ofcoz i lap ur my pren...tanpa prenz, sunyilah hidup kite kan...

eMMe said...

alieff~ jauhnye...JB yea? hurm..leh tempek gambar famili kat blog la, kureng skit rasa rindu di hati mu itu...hehehe...

eMMe said...

yanie~ mesti la sayang...kan...sayang membawa ke syurga...InsyaAllah...

Post a Comment

tq 4ur comments~