Followers

Jan 15, 2011

Apa Dinner malam ini~

Salam Blogger yg mE kasihi,

Hari ini hari Sabtu

Esok ari Ahad

Sekejap je masa

Pantas berlalu pergi

Lusa dah Isnin

Kowang dah makan malam ke?

Ape menu malam ni?

mE delivery DOMINO’s pizza je

mE kat umah family mE kat Sentul

mE jenguk kat bawah dari balkoni umah

piring ASTRO umah bawah tingkat 2 tu dah takde

coz, mase pencuri bercoli tu jatuh atas piring ASTRO lalu bawa bersama piring ASTRO skali..

tinggal wire je mE tgk yg masih tergantung kat situ..

huhuhuu…mcm2…

17 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

1st!!!
hehe..sedapnye domino's..huhu

eMMe said...

ahaks~ tQ ieyla, wah! 1st tuuu..rasenye, takde org komen malam2 cenggini, dok tgk tivi dgn anak isteri/suami, hehehe...

Lina Rahim said...

aiseh..dah la Miri takde Domino..eMMe buat Lina lapar je tau..

.: iEyLa :. said...

kak....pembace setia memang cmni.tggu en3 bar..hehehe...

jesnita_ns said...

menu mat salleh ye mlm ni mE...hehhe

Mrs Nageb said...

sama la kita Me,I lunch tadi tapau domino.....mlm ni gigil cari nasik,perut melayu habis..haha

a.samad jaafar said...

pencuri bercoli..??? nampaknye teman ketinggalan bas nih..nanti teman tengok n3 lama eMMe ye..

E K A said...

oh emme usah kau sebut domino ketika ini...sedapnya.kat sini tak de domino sume tu...agaknya kene g kuching kot...10 jam perjalanan *pitam*

eMMe said...

Lina, aiseh, siannye kat Miri takde Domino's? sabar je la, harus balik ke semenanjung la camtu Lina, hihihih...

eMMe said...

ieyla~ amboi...tQ dik...

eMMe said...

jesnita, gitu la nampaknya...letih dah siang makan nasi...hehehe...

eMMe said...

Mrs Nageb, same la me pun, tapi sebab dah makan nasi siang tadi...so, pizza belah malam, takde gigil la...hehehee...

eMMe said...

ASJ, a'ah la yop mad...kalo rajin check le entry lame mE tuu..hehehe...

eMMe said...

Eka, pitam sebab tak pat makan domino's je? uikss..tak yah la wat susah2 badan, wat je pizza sendiri, hehehe..cari resepi cepat~ hihihi...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..domino's pizza dengan pizza hut mana lg sedap..saya tak pernah rasa domino lg...huhuh

eMMe said...

en Sahrom, sila la rasa domino pula...hehehe...

Daleela said...

Dear.. sentul kat mana?

Post a Comment

tq 4ur comments~