Followers

Jan 4, 2011

1st GA Tupperware with Love

GA ni dianjurkan oleh http://tupperwarewithlove.blogspot.com/

mE tau GA ni dari Sis Munna

so, jom la join nye kenkawan….

Caranya :

1. Hanya jadi FOLLOWER Tupperware with Love

2. Letak banner 'Tupperware with Love, 1st Giveaway' dan linknya sekali dalam entry anda

3. Dan ajak kekawan, sedara mara join dan jadi 'Follower' blog ini.

Senang dan mudah kan?

Hanya semudah 1,2,3
Anda mungkin menang hadiah bernilai RM150.00

Notakaki:
tarikh akhir ialah 31 Januari 2011

12 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

Gd Luck emme..





mood ena lom mari la me.. banyak citer tp mood tak de.. huhu

jesnita_ns said...

rajin nya mE join GA..anyway gud luck!

lydzar said...

good luck!!! best gak kalau dpt hadiah tupperware ni kan

eMMe said...

Ena, takpe aih..slow2 la..panas enjin dulu..jgn tekan minyak terus, hehehe....

eMMe said...

anjelik, ni je yg boleh dibuat sebagai entry harian, mE takde citer, so rajin wat GA/contest je la...

eMMe said...

lydzar, hope ade luck la..hehehe...tQ.

RozSyah said...

ko dh ditag oleh aku..so sila ambik award esk yer..esk baru aku publish..hihi...

eMMe said...

esok? lor...aku nak ari ni..tak sabar nak wat entry petang ni haaahahahah~

TQ dear~

midiaida said...

nk join jgk..heheh..;D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semoga menang yank...
nanti kongsi sama2 tupperware tu
hehehhe

erienz said...

moga menang...blh kongsi hadiah...hehehe...

noreed said...

good luck emme. suka tgk gambar banner GA ni, classic sungguh

Post a Comment

tq 4ur comments~