Followers

Jan 12, 2011

CONTEST AKU DAN KERETA

aida, sori ekk, aku letak kereta idaman aku leh tak? Honda Freed, hehehe

kot2 suatu ari nnt jadi kerete aku sendiri, heheheeh~

Syarat2nya:

1 - jd follower blog nei n lurve shoppe..

2 - letak gambar banner nei kat side bar korang..

3 - buat entry pasal contest nei..letak pic korang ngan kete..kete sendiri tau..bkn yg kat autoshow tuh..heheh..then cite laa ape saje yg korang nak cite pasal kete tuh..

4 - tinggalkan link entry korang kat cni..senang didot nak g skodeng..

5 - tag 3 org rakan korang..nk lebih pun bley..

1)ayuraza

2) kak zura mysweetdiaries

3) Cheqna


tuh saje..mudah kan???..like a,b,c..heheh..

hadiah2:

1 - penyertaan yg pertama

2 - entry yg menarik

3 - penyertaan yg terakhir

tarikh tutup contest:14 Februari 2011..

ok..selamat bercontest n gud luck yea..;D

8 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

ghajin sunggoh cik eMMy berkontest sekaghang niii........ kughang2 musti sangkot 2 - 3 ni..... Insyallahhh

eMMe said...

heheheh..D08~
insyaAllah....

lovelywa said...

tengkiu emme menjemput akak join kontest nih..tp kete tak gempak la plak..

lovelywa said...

satu lagik..gamba ngn honda itam tu gamba sape lak?? emme tak join ke?

eMMe said...

mE join la kak, kan mE kene tag tu...belasah je kak, kereta sape pun, hehehe..aci tak? mmg syarat no 3 tu mE tak ikut, hehehe....

RozSyah said...

gud luck yer emme..!

eMMe said...

upss~ lupe nak tag ko la rozS~ hahaha...selamat kali ni.....hihihi...

DIDOT said...

salam maulidur rasul..
didot da dtg skodeng..
n syarat2 sume complete..
gud luck k..;D

Post a Comment

tq 4ur comments~