Followers

Jan 6, 2011

Award The best Follower 2011 Adalah….~


Salam semua pembaca blog yg disayangi,
1st skali nak say byk2 terima kasih pada RozS coz menghadiahkan award yg best ini
Ini adalah award ke-4 mE dpt..huehue~
nak award kene soal jawap dulu la yea~

1) ucapan anda :
Salam kepada semua yg mengunjungi blog mE, yg tak jemu2 menitipkan kata2 yg menggembirakan mE, hari2 mE lalui penuh harapan yg setinggi gunung untuk membuat kowang juga rasa gembira dan bahagia punya kawan spt mE walau dlm dunia blog. Tapi kowang mmg 'terbaik' dlm hidup mE.

2 ) ciri2 lelaki/perempuan idaman untuk dijadikan husband/wife :
- Yg amik berat tentang diri mE, yg sungguh2, benar2 cinta mE (cam lagu Adam tu...)

3) 1 tips untuk kekalkan relationship ngan pasangan:
serius dlm hubungan...

4) penah jumpe doa pendekat jodoh or putus cinte?:
doa cepat temu jodoh ade la...apa daaaa~

5) 10 link pilihan untuk diberi award:

tgk sape yg top commentor kat blog mE skrg ni
sila amik award ini...tahniah kowang~

Beressss~

14 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

salam me..

cantik award tu..

jap nak p check tersenarai ker tak? ;P

"
"
"
"
"
"
"

Owh.. Ada rupanya.. heheh

Thanks dear.. ^___ ^

cheqna said...

salam
uhuk uhuk
cheqna tak de erk??
x mo kawan r
huhuhuhu
hehehehehehe nway tahniah ye =)

MAMASYAZA said...

tahniah, tahniah, makin bertambah award yg ada

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

TiP ToP KoMeNtoRs~

1. eMMe (423)
2. SINGALAUTMETRO (39)
3. midiaida (34)
4. Ena (34)
5. Lina Rahim (23)
6. Dilla Ady (22)
7. ✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ (22)
8. My Little Diary (22)
9. a.samad jaafar (21)
10. Ayuraza (15)


si gebu di tangga ke 7

eehehehe

Amy Syaquena said...

Morning..

dapat awrd cantik, tahniah ye..

eT said...

cantik award nih...

fikaryna said...

tahniah2..:)

kelisa_samudera said...

nanti me boleh masuk anugerah bintang popular. dah banyak award dpt.

Lina Rahim said...

saya termasuk kah yang diberi award? haha..syok pulak ye ada award2 yang appreciate commentators macam ni..

MY HEART said...

nama aku takde dalam senarai top commenter.. sedh ..

^_^ ahaks


aku tak balik Balun minggu ni. papepun tahniah atas pernikahan adik ko me.. thanks for the invitation k.

Dilla Ady said...

sori me..lame tak singgah sini..kebiziannnnn...

RozSyah said...

haha..kembang hatiku ini kerana dipuji..

a.samad jaafar said...

salam Me..udoh jaghang teman bebelog dan jenguk mike,,,sori yak.. teman byk kekangan sekaghang nih.. sangke teman name teman udoh ilang kat situ.. ghupenye ade lagi..

erienz said...

salam singgah sini....moga bahagia sentiasa....

Post a Comment

tq 4ur comments~