Followers

Jan 17, 2011

I’ve No Idea to Say~

Salam n selamat hari Isnin

Selamat bekerja

Selamat bersarapan

Selamat menjalankan tugas harian

Selamat pagi!!!

Semua bloggers yg tercayang

N tercenta, tak kira ade yg silent reader, atau noisy reader

Hihihih~ hope semua nya baik2 belaka

N ceria selalu.

35 princes N princess Yg Sweet:

SINGALAUTMETRO said...

selamat pagi semua.

Miss Layaleya said...

morning darL..

a big smile 4u ^______^

lydzar said...

morning dear! selamat bekerja

eT said...

morning...
moga ceria sampai abes ari..hehe

LyNn HaMzAh said...

selamat bekerja juga...

Ena said...

SELAMAT BEKERJA JUGAK UTK EMME.. ;D

Daleela said...

Dear... kalau dah datang blog u ni.. mana ada selamat bekerja.. Selamat curi tulang adalah.. hehehehe..

U very +ve ye.. Monday selalunya orang blues je..

Morning to u too Dear.. take care ya..

Ayuraza said...

selamat pagi kak emme..
dah nak tengah hari baru nak ucap selamat pagi..heh apa ader hal..

jiran tak sehat ni cik oiii...sesema..hatchin...hehe :P

Ayuraza said...

selamat pagi kak emme..
dah nak tengah hari baru nak ucap selamat pagi..heh apa ader hal..

jiran tak sehat ni cik oiii...sesema..hatchin...hehe :P

NM02 said...

salam ceria juga utk awak. wah... mood baik nampak.. ngeh3x

*_'

eMMe said...

en sLM, selamat pagi buat tuan juga...

eMMe said...

miss layaleya~ tQ ur big smile, i love it, hehehe...

eMMe said...

morning lydzar, slmt bekerja...heehee~ bz?

eMMe said...

eT~hopefully ceria sampai 5 hari bekerja,hahaha!

norh said...

selamat bertugas awak :)

eMMe said...

lynn~ slmt berkerja buat lynn juga...

al-lavendari said...

hari pun ceria juga .. setakat ni. petang belum tahu lagi.

eMMe said...

Ena~ tQ hepi working day to u too

eMMe said...

Daleela~hohoho..tau takpe..ape ni kasi kantoi pula..diam2 sudah,hahhaa...

eMMe said...

ayu!siannye kat ekau...sabau je la..cecepat sembuh kang jangkit dgn jiran, hatchin2! udah...!!!

eMMe said...

niezza~ itu la pasal nye, mood baik maybe sebab baju baru kot ahahaha~

eMMe said...

norh, selamat bkeje jugak~

eMMe said...

uncle Al~hopefully sampai balik laaa..kan....huhu..

Lina Rahim said...

Morning eMMe..terima kasih pagi2 dah jenguk blog i..

pantai tu macam dessert pula ya..

munna said...

selamat semuanya juga buat emme

kelisa_samudera said...

kalo saya ni kategori ape? noisy ke, silent ke, atau2 sekejap timbul sekejap tenggelam? :D

My Little Diary said...

salam,

selamat pagi buat emme...
semoga idea dtg mencurah2 nanti :D

eMMe said...

Lina~ a'ah! tu la pasal, pantai tu cam appetizer, hiks~

eMMe said...

Munna~ Selamat semua juga buat Munna...

eMMe said...

kelisa~ eh! ade dia...
erhm..kategori mane? sendiri tanye, sendiri jawap la, hahaha...

eMMe said...

Rima~ wahahahaa~ paham pun rima, hope n pray too da tgh ari pun.....

Eye_nee said...

pagi dah menginjak tgh hari dah baru sempat kemari...Semoga sepanjang hari Isnin ni penuh keceriaan ok..

a.samad jaafar said...

selamat petng.. teman baghu lepaih lunch...selalu cmni..patut le peghut selalu masuk angin yak..

Abang Jonni said...

ceh .. hari isnin tak best.... khamis la best... cutiiiiiiiiii...
huhuhuhu..

SHIMA said...

p pantai mana tu?

Post a Comment

tq 4ur comments~