Followers

Jan 27, 2011

CITER…Mangga dan Kunci


Pagi tadi mE tak pasan yg mE TERRR bawak kunci rumah mr HuB

Pagi tadi kami tak keluar sama sama, coz mr Hu Bade meeting kat Putrajaya

Makanya mE gi sama dgn seorang kawan…(perempuan la…)

Tak sampai beberapa minit, mr HuB call bertanyakan kunci rumahnya

mE terkezut , kunci rumah nya ada bersama-sama mE

aiyoooo~ camner mr HuB mau keluar, kalo tak kunci mangga takpe, ini berkunci

uits~ ini sudah kes kurung suami wakakaka!

Terpaksa la dgn laju2 nya drive kereta pinjam pecut pulang segera ke rumah,

Untuk selamatkan mr HuB, nasib baik beliau sempat pergi meeting…

Penat pagi tak habis lagi nih, hahahha~

Tu yg entry kuar petang2 camni

Soriiiiii…

19 princes N princess Yg Sweet:

lydzar said...

hahahha..kalau sebab takdek meeting, boleh la hubby emme buat2 alasan nk EL kan..terpaksalah orang tu bawak kereta ala F1 yer..

Umie a'iesya said...

hadoi la...sib baik ujang tak ngamuk..hohooho
i pun pernah cam tu sis!
hahahahahhahahha

eMMe said...

lydzar, tu la pasal, kalo tak de meeting, confirm sambung tido sampai saya pulang keje la jwpnye, hahahah...

eMMe said...

hahahhaa~sya...kene hati2 ni, kunci ni jgn wat main2,hahaha...

munna said...

alahai sian kat mr hub..tu emme kurung dia ye...nasib baik dekat je rumah dgn office ye..bolehlah nak pecut2

fikaryna said...

emme..awatla kejam sgt nih..hehe..nasib baik bole patah balik..cian en.hub nya..:)

eMMe said...

kak munna~ tu la pasalnye...opis dgn umah dekat, 15min je...hahaha..

eMMe said...

ryna~oh! tidak! bukan kejam, romantikkk loba2!

midiaida said...

hahah..teringat laki aku pun penah terkunci antara pintu ngan grill..ekekek..time tuh aku kat tpt keje..die cuti..pastuh nak kua laa kononnye..sekalinye kunci lak tinggal kat dlm uma..hahah..sib baik aku ade spare..cpt2 soh drebar anta balik..yg bestnye sib baik hp ade kat tgn ms tuh..kalu x camane laa..kene jerit mintak tlg laa gamaknye..hahah..

eMMe said...

Aida~ ko mcm kes adik aku, dok tengah2 grill dgn pintu...hp penting kan...saat2 kecemasan...hahaha!

Miss Layaleya said...

hahahaha.. mcm2 la.. cian plak, len kali jgn bt lg.. hahahaha..

norh said...

he he..kena letak keychain yg gempak2 sikit kot..

Abang Jonni said...

hohoho.... sian suami kena kurung....

@in said...

wekekeke.... ini kira dasyat ni, kurung suami. mie, senang buat master key utk rumah. in case kecemasan camni senang tau.

a.samad jaafar said...

hahaha... bukan sengaje kan.. betui kan...hahaha...kalau teman yg kene gitu.. nangis tepi pintu le jawabnya..

Eye_nee said...

muahahaha....cam drift la memecut yer...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum


wah!! akak penjara suami sendiri..tak baik tau huhuhuh ( gurau je)

Dilla Ady said...

laaaaa....hubby me takde pegang kunci ke...kan da terkurung..sib baik sempat balik umah selamatkan die..hihihi..

E K A said...

haiii.macam la me ni.camne leh jadi camtu...kang gempar lam paper malaya...isteri kurung suami

Post a Comment

tq 4ur comments~