Followers

Jan 7, 2011

Friendly Blog Award

- Pendapat tentang blog JuJue(tuan yg bagi award nie)

blog JuJue sangat cool!! :) die suke tulis mcm2 kat blog dia, perihal dia, family dia, bf tercenta dia, JuJue suke n rase nye mmg fanatic giler la kot dgn superstar from korea, betul ke JuJue hang lag utu?? Semua2 yg tak penah ke Blog JuJue sila kanlah ke Blog dia skrg, heeee~ boleh gak dpt award cenggini…

-Tempat paling ingin dilawat
mE nak jalan rata dulu satu MALAYSIA, MALAYSIA pun byk tempat2 yg menarik gak kan…sayangi negara kite dulu sebelum negara org luar yea…


- 3 perkara tentang diri saya
> Cuma org biasa-biasa saja > suka berkawan2 tak kisah dari mane pun asalnya > suke blogging same BlogWalking….


- Passing this to??
sesape pun boleh amik award ini, its free my Dear all~


FINISH~

4 princes N princess Yg Sweet:

Lina Rahim said...

memang betul..Malaysia rupanya banyak tempat cantik2..jangan lupa buat reserach dulu, ha..pastu g la..rasa sendiri keindahan Malaysia..nak2 Sabah & Pahang - banyak keindahan semulajadi..Klang Valley - banyak modernism, Utara - banyak historical sites & foods..Melaka, Johor,N9 pun best..sebab byk makanan (terutama yang suka makan macam saya)..hehehe..

midiaida said...

heheh..malu la nak amik..x pe laa..ekekek..

Miss Layaleya said...
This comment has been removed by the author.
hEALTHY said...

Hello,
I'm volunteer and Blogger From Indonesia. I have blogsite about health tips. Smart ways to live well with info and tips from experts on weight loss, fitness, health, nutrition, recipes, anti-aging & diets. If u need more please visit and add me as your friend. Thank you so much

http://healthylifeandfitness.com/

Post a Comment

tq 4ur comments~