Followers

Jan 14, 2011

How much is your website worth?


Jom tgk nilai blog kowang

This Info mE dpt dari blog kawan mE, name dia cik Rozs beri tepukan pada Cik Rosz kite ni….(kelepek5x)

Tgk value blog kowang, hehehe….menarik kan? saje suke2, sonok2 sok kan weekend…

Bloggers, boleh try tgk nak tau value blog kowang…amacam?? Benilai kan, n berharga kan?

Klik sini

10 princes N princess Yg Sweet:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

Yaniebudakgebu.blogspot.com Valuation RM 40,332.67


hehehehe....

✿(^^,)✿

α!∂αηαтαѕуα™ said...

Sis... value blog saya :) klu ada org nak beli harga nie... nak jual la :p Bi4rl4hr4hsi4.blogspot.com Valuation RM 134,987.85

eMMe said...

yanie~pergh!!!byk tu, leh wat hantaran kawen, hehehhee...

eMMe said...

TasYa~ dah jumpe buyer???mahal tu dear...kayooo2!!!

Ena said...

hehe..
dah pernah timbang dah sebelum nie.. skrg tak tau plak.. ;D

a.samad jaafar said...

value utk diri sendiri .. pada org lain...hihihi.. malu nak ckp..

eMMe said...

Ena~ timbang le lagi dulu kini tak same, mane tau dah naik harga, hehehe...

eMMe said...

yop mad, alaaaa...malu2 plak, okey takpe...keep it secret,hehehe...mE leh check yop nye sendiri,hahaha...

ps: mane leh lupe kawan2....

RozSyah said...

hahaha..aku jugak yg dpt nama yer!anyway tq sbb tlg pomot blog aku sekali

apsal tak letak nilai blog ko?

eMMe said...

rozs, nilai blog aku tak byk cam ko nok....huhuhuhuu..malu laa...

Post a Comment

tq 4ur comments~