Followers

Mar 15, 2011

Ade Mesej Penting....TAPI?

A nuclear power plant in Fukumi, Japan exploded at 4.30AM today. If it rains tomorrow or later, dont go outside. If you are outside, be sure that you have rain protectors. Its' acid rain. Dont let it touch you.You may burn your skin, lose your hair or have cancer. Please pass, stay safe and remind everyone you know. Urgent Dr Hafsah.

ni betul kah?
kowang dapat tak mesej ni?
wat kowang rasa takot ke
tak?

TERKINI!!! NI MESEJ DARI SUMBER YG BOLEH DIPERCAYAI:
says:bos kiter ader call kawan dia kat **** nukleur
says: diaorg bagitau setakat ni mmg tak smpai kat msia
says: tp diaorg tetap akan pantau pasal benda nie
says: skrg ni diaorg n **** sudah tubuh AJK pasal penularan nukleur dari jepun
says: but kena jaga2 sbb dia akan detect tiroid kiter
says: so sebagai protection amik tablet utk tiroid
says: kiter pun tak sure aper tablet tu
Me reply: i let u all know okey!InsyaAllah...
**** tu, tak leh disiarkan, selagi lom ade kesahihannya...tQ!

16 princes N princess Yg Sweet:

norh said...

dapat jugak.. tapi kalau betul, mesti official alert dah keluar..

My Little Diary said...

uish... betul ke ni??? amat menakutkan!!!

acik mimie said...

acik emme .. info balik tau .. takutnye .. kesian kat anak2 nnt ..

eMMe said...

norh~ itu la pasal, unofficial lagi kot, tak pasti! kene semak dulu ape2 pun, saya bgtau k!

eMMe said...

MLD~ baca je pun dah buat kite cuak n takot kan....

eMMe said...

acik mimie~ will inform u later sis!

munna said...

takutnya emme... harap2 tak teruk sampai ke m/sia

eMMe said...

kakmunna~ kite same2 doa....

azzey said...

Td ada gak baca dlm 1 blo nih...tp x de pun diumumkan ....

Eye_nee said...

Ada juga dgr boss citer pg ni di Opis...takut juga la dgn radiasi2 ni...harap2 tak der per2 berlaku...

Ena said...

semalam ada baca juga pasal nie.. harap2 tak sampai la ke msia kan.. nauzubillah..

Dilla Ady said...

dapat jugak tp tggu berita malam tadi takde ckp pape pulak..kt sini da mendung cam nk ujan..seram nih..huhuhu

mintak2 la takde pape...

pssstttt..tuk pesakit tiroid tapi da buang kalenjar tiroid tu bahaye tak eMMe? takut nih...

Cahyahana said...

btul ker ni emma !!_!!wah gawat ni,gawat ni,smua org di minta berjaga-jaga yer @_@like ur entri :-)

Mannja said...

pkai la bju ujan sbg pelindung.....

So Shy Lady said...

hujan pg ni...
doakan tiada apa2 musibah

ekceli hujan asid ni slalu tjadi d ngr2 industri n msia pun t.tkcuali. cuma t.d gmbar-gmbur..

chemical substances yg tlepas k udara b tndakbls dgn air hujan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lu wat wa xmaw balik nak dok opis jerk..takut wa kena radiasi nie..tapi wa mana leh xbalik..wa nak amik anak wa...hehehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~