Followers

Mar 26, 2011

TAG: ♥ 1st GA Sumimie - hadiah utk Mr. B ♥

 Cik Penganjur:Salmie
Cik Pengetag: Nusha
 
SYARAT-SYARAT YANG PERLU DIIKUTI :


1) buat satu entry, dan letak title "hadiah utk Mr. B" dalam entry tue, letak sekali banner yang dekat atas tue.

2) korang follow blog saya ni ok =)

3) then ajak la 3 org mmber korg join GA ni ye n pastikan korang link kan entry ni kt blog dorg.
♥Ieyla

4) lepas dah buat entry semua, korang tinggalkan link korang dekat entry nie okey

5) giveaway nie akan berlangsung selama 3 minggu sahaja. tarikh tutup ada dekat banner tue

itu je syarat2nya ! senang kan ! so tgu ape lg jom join kwn2 !


pst: senang je kan syarat2 dia..siap dah!!! hope ade luck, buat Salmie n pasangan, Hepi 2nd Nversary!!!

16 princes N princess Yg Sweet:

nusha said...

sgt cepat!!thnx kak!!

eMMe said...

nusha~ kak eMMe kan....hehehe...okey!

.: iEyLa :. said...

gudluck!!

Aini Hayati said...

gudluck :)

Ena said...

Gdluck Me.. :D

♥ sALmiE ♥ said...

tQ... emm ape cdgn awk ye utk anniversary ni....

AidaNatasya.Co said...

thxx kak... sy join jgk ;)

bunga said...

good luck dear..

Lina Rahim said...

wah eMMe..semoga berjaya..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck...lu menang hadiah kita kasi sama rata..eheheh :P

munna said...

GOOD LUCK YE EMME.. BANYAK KE DAH MENANG GA ATAU CONTEST ...

Dilla Ady said...

gud luck ye emme..

Amy Syaquena said...

good luck sis..

DIDOT said...

da lame kita x join GA kan??..hope2 same2 menang lg la ek..heheh..tq tag!!!..;))

♥ sALmiE ♥ said...

thx ye akk sbb igtkn salmie. mklum la baru 1st GA.. xpndai lg letak syarat..hehe.. nnti sy betulkan ye..makasih... =)

p/s : entry akak diterima. jgn risau ^_^

♥ sALmiE ♥ said...

check pemenang ye

http://sumimie.blogspot.com/2011/05/pemenang-1st-ga-sumimie.html

Post a Comment

tq 4ur comments~