Followers

Mar 25, 2011

Promote Blog: ChiLaBaey's Spot

Salam All
hye Everybody yeahhh~

pagi ni mE nak promote satu blog yg agak bestt n terbaik la pada pendapat mE
blog yg mE maksudkan ialah Blog ChiLaBaey's Spot cuba kowang jenguk blog tersebut
betul tak best?? mcm2 cerita ade, ade suke, ade duke, ade pasal makan (tu yg me suke tuh), mcm2 lah, nak tau klik je blog link atas tu ya!!!

ape lagi jom serbu!!!

ohh ya! hampir ku lupa...

haaaa~ kowang nnt nampak logo ni kat blog Bro Muz kita ni...leh ramai2 join!!!

Syarat-syarat :

1.  Tiada syarat yang ditetapkan...
2.  Sesiapa sahaja boleh linkkan...
3.  Tak kira blogger yang lama atau baru...
4.  Siapa yang ambil logo di atas dipersilakan... Kalau ada yang nak buat entry 
untuk aku pun boleh, manalah tahu kalau2 ada hadiah misteri... Tak janji....!!!

13 princes N princess Yg Sweet:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

blog wa lu soka dak??? hahaha soklan cari maut jerk kan..ahhaha :P

So Shy Lady said...

nk terjah lah ;P

Eye_nee said...

Chek punya bloq lagu mana..hang suka tak..chek hari hari dok pi mai pi mai bloq hang...hang suka tak....hang tak jawab sukaaa..hang tau la nasib hang nnt...

p/s: chek saja ja nak komen panas ckit dari Pepel..hehehe...Luv ya..peace...

eMMe said...

mrs purple~ pehhh soalan maut dari lu, ingat wa gentar ke, wa ckp tak suke, mmg maut la wa..hahaha...
sukeee laa....kalo tak suke, wa tak masuk dah, hehehehe...

eMMe said...

SSL: terjah jgn tak terjah, thx...

eMMe said...

sis eye Nee~ hahahahha!!! lawan2!! sape punye soklan lagi maut, hehehe...kang ckp tak suke, mmg nasib tak baik la yea, saya sukeeeee la kak, sukeeeeee sgt!!! (menggeletar nih, hahahha..)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

rajin nyer eMME promote blog kawan2 ehehe

(^^,)❤..

Diari-Selebriti-Mama said...

balas ziarah blog emme n terus follow ^^

Ayuraza said...

dah terjah dah..
akak ke nk bagi hadiah nyer..memang laju la ai join..hahaha :P

Ayuraza said...

dah terjah dah..
akak ke nk bagi hadiah nyer..memang laju la ai join..hahaha :P

Dilla Ady said...

akan diterjah jap lagi..

Amy Syaquena said...

sekarang juga amy terjah..

ChiLaBaey's Spot said...

Terima kasih sebab buat entry mengenai bloglist saya... Dan terima kaish juga kepada mereka yang telah terjah blog saya semalam... Kredit untuk awak juga Emme... :)

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!!

Terima kasih...!!!! Sekali lagi.... :)

Post a Comment

tq 4ur comments~