Followers

Mar 19, 2011

Hari Sabtu

selamat hari sabtu sume bloggers yg mE sayang
ari ni nak gi amik adik ipar kat UitM puncak Alam, Sarah, dia dah abis final exam, for final semester, n sudah tentu byk barang2 dia nak bwk balik, pas amik dia, kami terus balik Gemas, mr HuB hometown....rindu kan lama tak balik, jumpe FIL, SIL, BIL, mr HuB pun lagikk la rindu kat famili dia....

enjoy ur Saturday All~

8 princes N princess Yg Sweet:

DIDOT said...

slmt berhujung minggu..;)
didot arinei nak g mines..
carik mende yg diidam2kan..
tuh pun kalau midi bg laa..heheh..
then mlm, teman midi g futsal..
mlm nei die ade perlawanan..
tuh jek la kot aktiviti tuk arinei..;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bebaik dalam perjalanan...klu lu ingat wa...lu beli la apa2 yang best kat gemas tue untuk wa... :P

Ena said...

selamat pulang ke kg emme.. hati2 k.. have a nice weekend!

norh said...

selamat berhujung minggu.. enjoy :)

SaHaNiMsofEa said...

Dekat sgt dah tu ngan tempat saya....uitm puncak alam-sunway kayangan.......;)

munna said...

balik kg ye emme.. semoga dipermudahkan dalam perjalanan ye

Abang Jonni said...

selamat balik kampung... huhuhu

Rashid said...

wah tentu sibuk sekali ya ..

saya ni asyik pergi kenduri kawen je .. hehe.

Post a Comment

tq 4ur comments~