Followers

Mar 22, 2011

Rasa nak....

Tidur.
Lena.
Terlentang.
Landing.
Baring.
mcm BABY gurl ni.....
bestnye.....
cumel je tido...mcm anak patong...hahahha!!!!

20 princes N princess Yg Sweet:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

jom tido....wa pun dah ngantok sangat nie...

Mrs Azhar said...

ngntk sgt2 siap tsengguk kt meja! huhu comelnye baby tu.. t ye ke baby. mcm doll jek

eMMe said...

mrs purple~ jom tido! wa tahan ngantok nih....hehehe...

eMMe said...

Mrs Azhar~jgn terhantuk pale kat meja udah! kang benjol, hehehehe...

Dilla Ady said...

alololo..chomelnye baby nih..

wah..cantik umah baru...ceria btul warnanye...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong, rugi rasa tido banyak, tapi memang sedap tido, kalau sejuk...

eMMe said...

Dilla~ umah ai tacap skit je..takde la baru sgt, hehehe...

eMMe said...

kak Halima~ hehehehe~ itu le pasal, citer je nak tido, tapi tak tido pun, heheheh...

E K A said...

sumpah comel gila baby ni.gerammmm

eMMe said...

Eka, me dpt emel, t me forward kat Eka, manyak lagi yg comel...hehehe...

Amy Syaquena said...

kat sini hujan sis kalau tido sodap nie..mau tarik selimut sambil berbungkus atas katil hehe...

lydzar said...

hujan2 mcm ni mmg best la lsit of to do emme tu ..

tp masalahnya bebudak ni asek kacau je mama dorang landing..adeh!

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

sy pun nak!!!! hehehe

anntaj said...

saya pun tengok gambar ni macam best jer baby tido. kita takleh tido macam ni nanti bos marah...:)

DIDOT said...

cumeinye baby tuh..hik2..baik jek tido camtuh..;P

a.samad jaafar said...

wahhh..cat baru rumah eMMe ni..meriah plk tengok..
errr..org tua pun boleh je tido camtu.. nampak comey jgk ape..hihihi

So Shy Lady said...

ahaks geram weh!!!

akak pun tido comel gak kuikui

eT said...

tu la..baru nk tanya..
baby ke patung tuh...huhu

Eye_nee said...

bangunnnnn...bangunnnnn...hehehehehe..sori...jeles jugak ni..nak tido jugak cam baby tu...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....

azzey said...

Comelnya tgk baby tu tdo terlentang camgitu...:)

Post a Comment

tq 4ur comments~