Followers

Mar 7, 2011

Mini Reunion DSK 2000 @ KLCC

Hi all!
lame tak update laaaa......ade citer tapi citer smalam pun orait kan...
cuti basi pun ade, nak update nnt2 la ekk....hahahha~ aci kan camtu....

big thanks to Najmi n Hubby +son: Adam)
Kak yus (sons: nazril+nazrul)
Kak zura n Hubby + son + dotter
Aida
Syira N Hubby (son + dotter)
Richard (org paling jauh diterbangkan dari Kuching) pusing 1 Malaysia hang noooo....
Lin (dotter: puteri batrisyia)
Fizah n Hubby (son+dotter)
Munira (still single) mau ngorat bleyyyy...contact mE~

diadakan di Little Penang (lunch) then taman KLCC kat playground memasing ade anak kecik, sonok laaaa..kite2 gosip yok!

tema: black purple (wah! 4 org pun jadi laaaaa....hahaha)

payah nak kumpul camnih! memasing ade komitmen kan, Alhamdulillah berjaya gak kite kumpul camni
memasing dah kawen n ade keluarga....yg belum tu bile lagi, wahhhh~ rezeki memasing kan, InsyaAllah..doa n usaha tak putus2!! doakan yea~

10 princes N princess Yg Sweet:

lovelywa said...

gamba nye mane?? nan ado????

bunga said...

semoga berjaya..tapi nak tengok gambar leh x>>hehehhe..

eMMe said...

gambar tak cantik la kak...coz amik gambar dgn hp sendiri, hahahaha...tgk kat FB la kak....adoooo~kamera Lin n geng2 lain....

eMMe said...

bunga~ ade kat FB la dear, yg sedia ade ni tak cantek, malu nak tayang....hahaha....

DIDOT said...

sonoknye dpt wat reunion..haah laa..mane gambo???..nak gak tgk kwn2 emmi..heheh..

.: iEyLa :. said...

ermm..g KLCC xnk jmpe kite..
lalalala...kerjalah...(xthu nk nyanyi pe..)

Ena said...

bestnyer.

mesti mcm2 topik jadi perbualan.. :D

munna said...

seronok dpt gebang2 dgm member2 lama ye emme....

erienz said...

wah bestnye emme gi reunion kat KLCC...seronk kl dapat jumpa kenkawan lama...

azam said...

mesti best dan menarik...semoga semua sihat.

Post a Comment

tq 4ur comments~