Followers

Mar 13, 2011

Taknak Terasa Terasa

Selamat hari minggu
to all my lovely bloggers
amacam? sabtu ahad kowang
ape bikin?
rehat kat umah ke?
gi kenduri ke?
gi berjalan2 dgn anak2/suami/isteri ke mana?
harap kowang nye weekend sronok n best la yea..
me n mr HuB always enjoy the weekend
hahahaha~
kemana n buat ape?
usah ditanya.....
yg penting
tidak terasa terasa
juz forget about that!!!
not important
but...tomorrow is Monday
keje saja lah, moga rezeki kita diberkati
take care All~

21 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

oppss.bile kakak saye speaking saye kne la komen pon in english k..

ehem2..ok..always care about myself..hehe..
enjoy ur holiday sis..
don't touching2 k..luv u!!

eMMe said...

hahaha...dah agak dah, mesti nak perli akak nye..dak bam2 nih, gerammmnyew,hehehehe...

Gimi said...

Sok keje?

Alamak..sok kelas la maknenye..

norh said...

minggu ni saya baca novel...sesuatu yg dah lama sangat saya tak buat..

Amy Syaquena said...

hari nie dok umah je sambil melayan game sepuas2nya hehe..

eMMe said...

gimi~kelass??? hope ari Isnin hari permulaan yg baik, InsyaAllah...

eMMe said...

norh~ haaaa...saya pun mmg dah lame tak baca novel, koleksi pun kureng, heheheh...

eMMe said...

amy~ jap gi badminton final, beregu negara, jom tgk sesame!

jesnita_ns said...

weekend aku adalah sgt full ngan jemputan kenduri kawin..maklum le cuti sekolah..sana sini dpt undangan..

eMMe said...

musim cuti skolah la dowang nak wat kenduri, nape ek? kalo tak cuti skolah, takleh kenduri ke? hehehehe...biasa la tu kan apai......aku pun, penuhi kan gak undangan....

SINGALAUTMETRO said...

lapangkan hati untuk merasai tenang. Hidup penuh dugaan, tapi lepasi semuanya dengan doa dan kesabaran

zOeY zAu YaH said...

tomorrow is monday..and we'll have to work! happy ke tak happy? haha

munna said...

kak munna punya weekend kat rumah je dgn family... nak keluar hujan tak berhenti2 kat sini...

Lina Rahim said...

dah malam baru jenguk eMMe..selamat bekerja esok..

eMMe said...

SLM~oh kata2 yag bermakna, terima kasih En SLM....

eMMe said...

zoey~hidup mesti hepi....slamat hari esok! hehehe...

eMMe said...

kak munna~hujan??bestnye.....hehehehe..

eMMe said...

Lina~ alaaa takpe, janji jenguk kite, hehehee....

So Shy Lady said...

ceria jgn t.ceria
kj elok2 ye heheh ;P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sabtu bawak mama wa g mydin...ahad wa dok umah sebab wa dah xlarat..huhuhhu

Eye_nee said...

Sabtu Ke Hospital..Ahad Ke Tanah Perkuburan....

Post a Comment

tq 4ur comments~