Followers

Jun 8, 2012

Cerita Semalam + Cerita Hari ini...

Semalam saya dah ahli rombongan telah melawat ke Istana Negara Lama jam 9.00 pagi tayar bas bergolek...


Akibat keterujaan saya bergambar bersama Seri Paduka Baginda Yg diPertuan Agong dan Permaisuri Agong di sini...

Pantang ada paparazi, ngeeee~

with Eja - kasi gedix skit ngeeee~

Bergambar di singgah sana - tak sah pasangan merak sejoli ni kalo tak bergambar, heeee~

Baca latarbelakang Seri Paduka Baginda

Bergambar berdua lagi... 

my officemate cam gi raya lak,hehehe~

Dindaaa...Kandaaa...Lalalallaaaa~ hehehe~

Sebelum kuar dr perkarangan istana Negara Lama pas ni tak tau bile lagi dpt jejak kaki ini

Tempat pengawal berdiri kami wat tempat kami posing, heeee~

Saya rasa gembira sebab berpeluang melawat Istana Negara lama
Tak pernah
seumur hidup inilah sekali
Kesian tak?
Kesian kan....
selalu kite naik kereta lalu depan istana je
pas ni harap dpt gi Istana Negara yg baru tu...huhuhuh...

byk lagi la yg dipamerkan...tak larat nak up2 byk2, skit2 suda
kowang tgk je muka kite orang ni sampai muntah yea, hahahaha~

pst: ada nampak perut skit kan...kan...?? Abaikan botol air biru tu ekk, hahaha... penat la jalan2...
pas tu gi Muzium plak, huhuhuuh.... 

17 princes N princess Yg Sweet:

Roz said...

kesian jugak kat aku sbb xpernah pergi istana lama tu...heeeeee.....

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya.xpenh smpai sana..haha

lydzar said...

yg last tu, gambar di 'penjara cinta' hihihiih

.: iEyLa :. said...

waaahhh..siap de lawatan tu..untungla...
adik xpenah g pon..lalu je..
eyh..nampak akk makin ayu la..hihi

eMMe said...

@.: iEyLa :. tengs Ieyla, akak mmg ayu la, heeeee~

eMMe said...

@lydzar hahaha.. terpikir gak tadi nak tulis camtu, heeee~

eMMe said...

@nuyui a.k.a miss YUI ade masa lagi, sampai pertengah Jun, gi ar cepat, heeee~

Kakzakie said...

Masih kuat berjalan bolehlah Me.. Kelak dah masuk 8-9 bulan nak membawa 2 baby mesti tak larat nak jalan jauh. Mengah tau...

Selagi masih boleh posing puas-puas:)

atty's said...

beshnya g lawatan..lama dah tak lawat melawat nie

ieda said...

seronoknyaa emme dah masuk istana negara
akk x pernah berkesempatan layie
siap bergambar depan singgahsana layie ..
best2 .. ;)

BERT said...

bessnye dapat pegi istana negara.. saya lalu je penah.. masuk lagi la tak penah ehhe...

aah saya dah seminggu tak update blog.. seminggu ni cuma entry autopublish aje yang dibuat seminggu sebelum hehehe...

nanti saya update cite terbaru hehe mmg bnyak nak cite ni kak hehehe

pena rozie said...

bestnyer dpt g istana negara....

Maiyah said...

salam..
sy ntah bila nk sampai hehe.. asyik spital je tujunya

Ena said...

eh ena ni pun sama tau.. bukan jauh pun.. t tak jugak smp2 situ..

Syazni Shamsir said...

wah!!!..wah!!!...sempat lagi gbr ber2...hihihi
emme 1 tmpt kje dgn husband ye??...1 jabatan jugak ke???

man said...

xblh duduk ke kat kerusi 2..hehehe

Adams Ayens said...

beshnye..akk un tak pernah g istana..
opis me ke yg buat..
ermm biasa la opis akk ni slow down..
lagi siannn kann..

Post a Comment

tq 4ur comments~