Followers

Jun 1, 2012

Restoran Mohd Chan | Makanan Cina Muslim

Sumber: shakiddo dot com

 sumber: Azim Ashaary
 ( tak bawak kamera... mmg takde gambar dirakamkan malam tadi...ehehhehe)

Semalam Me dpt surprise dari en HuB Me... surprise ke? bg Me ianya satu kezutan yg susah nak berlaku
akan berlaku dirasakan 'special' baginya...hehehehe~ lagi pun Me penah ckp 'teringin' nak makan shark fin soup... akhirnya... Mr HuB bawa isterinya tercintanye di sebuah restoran makanan Cina Muslim...

"B, betul ke kite nak makan kat sini?
"Betul la...kata nak makan shark fin soup"
(senyum berbunga bunga terpancar di wajah ku)
(nak makan puas puas)
taknak makan lain
taknak nasi
nak shark fin soup je...

hehehe... (manyak tol saya makan malam tadi... nasi, ikan siakap tiga rasa.. shark fin soup lagik...)

Sedap tau..kowang suka?
kowang try la makan kat Restoran Mohd Chan, area Bangi ade satu cawangan, tempat lain pun ade
mmg banyak cawangan...

Terima kasih 'B'... (senyummm sambil menghirup shark fin soup bermangkuk mangkuk

last2 rase nak 'kuar' balik
tahan2...sayang woo kalo 'buang' kat tepi jalan, heheheheh~






27 princes N princess Yg Sweet:

Si Gile Dan KeGILAannye said...

oihhh..!! saye jelse...!sumpah..!

Mama Gee said...

sedapnyaaa.....ngidam ya emme..puash ati bila dh dpt kan... :)

Mama Gee said...

psssttt lupa plak...

ms ni lah nk minta apa2pun...mesti dpt punyaaa.........ehehehehee opsss

SSulieana said...

food dia semua sedap2 kt restoran ni...nyum!

.: iEyLa :. said...

weee....xpenah rase...
sedap ek kak..mengidam tu yg dapat tu..
huisshhh..jeles!!!

eMMe said...

@SSulieana yg tak sedap siakap 3 rasa, Mr HuB ckp silaplah lah order siakap 3 rasa...huhuhuhu... bukan specialist dowang kan...

eMMe said...

@Mama Gee Hahaha..betul la Sis, dpt layanan special tu... kalo camnih, wat next 'ngidam' ek, hahahaa! tengs sis!

eMMe said...

@.: iEyLa :. try le shark fin soup, mmg tu makanan chinese food dear...

eMMe said...

@Si Gile Dan KeGILAannye sumpah suke kamu jeles, hahahahha~ tengs... coz jeles, hehehehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh try.. cam besh aje..hihi.

Kakzakie said...

Family kakak pun suka makan chinese food style. Anak-anak kakak lagilah kalau makan menu wajib order mesti shark-fin sup.

ieda said...

alhamdulillahh
untung kan kalau hubby memahami kan dik ;)

eMMe said...

@Kakzakie mmg 1st time husband bawak makan situ, hehehe... mujur sedap shark fin soup tu kak! mmg cam makan kat hotel la, heeee~

eMMe said...

@ieda Alhamdulillah kak, dia tunjuk dgn perbuatan dia... susah nak dgr dari mulut dia,hahaha~

♥ ROS ♥ said...

Wah bestnyer mkn.. Hubby ros mkn fin shark ni kt hotel dia.. Tp ros mcm xsggup lak.. Hahhaha

zh-ena said...

sedapnya..ena sulalu mkn di shah alam

lydzar said...

sedap nyer emme shark fin soup tuuuu...

wahida said...

sedapnya...lama tak makan chinese food...

munna said...

bestnya.... rezeki ibu mengandung pasti dapat je apa yg diidamkan

Salmiza said...

selalu dgr org mkn shark fin soup ni...rezekila tu dpt mkn..jgn mintak yg bukan2 tau...:)

Mrs Nageb said...

saya dah pergi :)

ERYZA said...

La semalam pun sy g restoran md Chan kat bangi.... x jumpa pun:)

MulutPayau said...

puas hatikan bila dapat makan apa diingini....akak pun teringin jugak nak makan.....

eita said...

seronok lah dapat apa yang diidam kan...kan..
baby sihat?

Sherwieyna Muzzawer said...

sedap ke makanan kat situ. kalau ada masa nak cubalah..;D

atty's said...

dekat dah ngn umah kty..tu..

♥MAMASYAZA♥ said...

memang sedap shark fin soup, akak penah mkn sekali

Post a Comment

tq 4ur comments~