Followers

Jun 21, 2012

Dapat Parcel dan Model Maternity Dress hahahaha!

Salam.
Seronok dpt parcel semalam.
Dari JB. Jauh.
Syukur. Selamat sampai di tangan.

Terima kasih kat Kak Nina aka Cik CiM seorang blogger yg baru saya kenali. Tapi mesra dan friendly nya
mengalahkan dah kenal lama, hehehe... Tengs once again Sis!

Smalam, sebelum tido dah setel keje semua.. baru la boleh buka kotak misteri eh! bukan.parcel yg Kak Nina kirim kan, (kebetulan Mr HuB takde...kih kihkih!) dan ada beberapa gambar yg sempat dirakamkan utk share dgn kakak2 adik2 bloggers semua..heheheh..

Jgn gelak tau! senyum.... je kay!

Besar gak kotak dia.. nasib la ringan je!
Ambil sisi menegak plak hihihi!

 Jeng! jeng! jeng!

 Taa Daaa...!!!

 wat self timer, ala..mata sebelah tak nampok!!
hahahahaha!!! belasah je la, malas dah nak tangkap manyak2 kali...

 Baju ke Dua..

 Baju ketiga...

Baju keempat...fuh!!! Model tak profesional, gitu la, main sarung je tudung pakai keje semalam, hahahaha!

ada jugak Kak Nina akak Cik CiM kirimkan suar jeans maternity, tapi tak muatttt.... badan saya terlalu gebu... sayangnyeee lah tak pat pakai jeans, huhuuhuh....

Sekian,

pst: Alhamdulillah... masih ada insan yg benar2 ikhlas dalam persahabatan, walaupun hanya di alam maya
sangat menghargai... Syukur bertemu dgn insan yg kite tak kenal secara berdepan, tapi sudah cukup utk harapkan perhubungan ini kekal ke akhir hayat sehingga anak cucu cicit. 
InsyaAllah...

Terima kasih.. kalian begitu berharga buat Me...
tanpa kalian, blog ini pasti sepi...
Love u All A Lot!
Muacks~

34 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ececeh..comel!

Cinta Misteri said...

Hehehe..alorh alorhh aloO...dh gebu rupanya. Sory la, CiM ingatkn comel lg. Tu yg bg jeans skali. Basuh dulu Dior, almaklumla dh brmstautin lama kt dlm gobok, si abg dh darjah 3 pun.. :-D

eMMe said...

@Cinta Misteri Sis, nnt saya basuh! smalam try jerk... hehehe...

ieda said...

alorh2 .. sweet dikk
teringat lak time2 preggy dulu
banyak gak beli .. tapi akk preffer tempah sbb maklumlahh peyut besar , ingatkan kembar rupenya 4 flatt ekeke ;)

cantik2 dikk soft aje ..
dan kalau lengan labuh tuu lagi cantik kan .. kemasss aje ;)

Eye_nee said...

Comelllnyer dia..besar dah yer anak buah akk yg kat dlm tu...membulat dah perut tu...nak beri pd kamu pun fesyen dah outdated sis almaklumlah lapan thn dahulu..nway..cantik2 baju tu...

R.R.Z said...

berseri-seri muka akak! cntik la mummy to be ni

Kakzakie said...

Rezeki twins di dalam tu Me... Nak bagi selesa pada mamanya. Besar ganjaran si pemberi...

Mama Gee said...

dapat free ke beli dr dia...
chomelnyaa mama preggy nih :)

azizah :) said...

yey! baru dapat tengok tummy akak yg ada twin tu..comey la akak ni.. nak ada baby gak!! muahaha :P

SSulieana said...

eeee emme dah gebus la...suka suka

Nigina said...

Ala cutenya ko pki bj mengandung

eMMe said...

@Mama Gee org bagi... hehehe...

eMMe said...

@Eye_nee baju yg saya dpt ni lagi lame Kak, 10 tahun tau..hehehe...

ratu siput said...

cantik2 baju...yg pakai tu lagi cantik...berseri2 :)

eMMe said...

@iedaKak, wat basahan..pakai kat umah je... hehehe... lagi pun saya cepat berpeluh, panass...

.: iEyLa :. said...

baju ke3 tu sweet dan sopan..sukeee... :)

Roz said...

bestnya dpt baju....ko nnt comey la emme bila pakai baju2 tu..hihi...tak sabar nk tgk in real nnt..

lydzar said...

waah dh nampak perut dia. suka tgk ibu mengandung :) comel jek

wahida said...

serius, baju2 ni masih cantik lagi...design pun aku tgk cantik jer..

semoga murah rezeki si pemberi...

~~AzaLea~~ said...

Alhamdulillah, eMMe dapat kengkwn yg baik hati dan pemurah...

♥ ROS ♥ said...

Alal comey sgguh mummy twin ni :) hihihi...

Salmiza said...

wahhh dah membesar ye perut...susah nak tgk emme publish gmb sendiri..

Cinta Misteri said...

Emme...
Seriously CiM tktau u've carry twin. Seronoknya...

{baru tau lps baca komen2 from others}

eKa said...

baju yg last tu comey la emme

cheqna said...

cheqna doakan moga semuanya selamat ye dear =)
cantik r baju2 tu..x sabar nak pegnen gak =)

eita said...

waaaa...bestnyer jadi model tu..
rezeki baby...mama dia dapat baju ...comel sangat

Lina Rahim said...

eMMe...perut dah nampak...!

Rezeki baby..semoga kuat dan gagah.. :-) :-)

Thirah said...

waahh...akak emme...sakan bergaya...even en suami xde tetap leh snap pic...semoga dpt baby cute2 ye..;)
pasti ada orang ikhlas berkwn dgn kita insyallah..

qaseh johanna said...

dah besar perut dia..hehehe eh, emme makin cantik la bl preggy..klo camni kena preggy stp thn la ea.. n utk sy gak..aminn

Bazilah (^0^) said...

gmbr yg 2nd last tu kiuttt huhu

anisalya said...

tak pernah ada pun maternity dress. sedih tak? sebabnya t-shirt ke semua baju muat lagi even dah masuk 9 bln pun. punya la kecik perut.

Kyra said...

comel la ibu mengandong..teringat time mengandong dulu plak..ada maternity dress sehelai ja..sbb pewot kecik ja..slesa pakai seluar lagi...

ellynadyra said...

untungla ada sahabat begitu...jgn lupa bergaya sakan masa pregnant...just few months aje nak bergaya ngan perut beso tuh.....rindu nak pregnant....ekekekekkeke

erienz said...

wah!!!!emme dah blh pakai materny dress...comel...

Post a Comment

tq 4ur comments~