Followers

Jun 13, 2012

Saya dan Selsema Durian ke?!

Serius tak tau
Serius lupa
Serius tak sedar

hahahaha...

Sekarang Me diserang selesema
bibir Me merah merekah sebab panas
Semalam lak puasa
lagi la panas

Petang tu balik kerja terus masak utk berbuka
mmg gagahkan juga la..

minta2 jgn la demam...
kesian baby2

gara gara Me makan durian 2 ulas je
sedapnya... mmg teringin sgt
mmg ngidam sgt

 Bersin.Selsema.Bersin lagik!sotsetsotsetsottt~

mana tahan tengok jea...

19 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

get well soon kakak...

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat yer kak.

Aida said...

oh tidak...
aida pun nk mkn durian jugak laaa..

cepat sembuh tau..

My Little Diary said...

lepas makan durian kena minum air suam banyak2
takder lah bibir merah merekah sbb panas.

erienz said...

moga cpt sembuh yer emme, sori ari tu x smpt jumpa, sedara mara ramai kat umah, ptg lak gi segamat...

Kakzakie said...

Oh... Me jenis tak tahan makan durian. Kakak kalau makan berulas-ulas pun insya-allah ok lagi. Kena minum air lebih sikit Me..

ieda said...

TAKE CARE DEAR ..
nie tgh demam duyan nie
kena kurangkan sbb panas kan
kalau x tahan jgn makan sgt ye emme ;)

♥ ROS ♥ said...

Oh ros mmg tringin.. Dh mkn 2ulas tp struggle lagi nak.. Tpi hanya durian susu.. La ni dh selsema+batuk :)

♥MAMASYAZA♥ said...

durian mmg sedapppp. semoga cepat sembuh sesema tu ekkkk

~~AzaLea~~ said...

oh durian... mmg tak tahan kalau tgk raja buah ni...

Anyway, get well soon dear...

eKa said...

alo siannya.cepat2 sembuh ye emme

BERT said...

boleh makan durian ke kak.. teringin sangat plak nak makan wuwuw... take care kak.. makan obat keh :))

Mama Gee said...

2 ulas je pun...huhuhu..takpe2...nnti lekaslah baik tu..minum air suam byk2 sket..

TeacherAzimah said...

Emme jgn mkn durian lg ya tgh early pregnancy ni sbb durian tu panas. Agak bhya utk mereka yg x tahan. Baby masih 'fragile' lg skang ni. Tggu pregnancy dah 6bln above nnt blh mkn apa saja :-)

MulutPayau said...

semoga cepat sembuh ya dik.....

anisalya said...

minum plain water banyak. dulu 2nd pregnancy mmg dok balun durian. sampai sebiji sehari. hahaha... alhamdulillah... besarnya si kecik tu kuat makan. suka jugak makan durian. jaga dri tau.

dah follow sini.

♥e'in♥ said...

get well soon kak.. jage baby baik-baik..

Bazilah (^0^) said...

get well soon :) aritu saya mn 3 ulas pon panas gile dah bdn nih, nsb x demam jer

qaseh johanna said...

mana tahan....huuhuu

Post a Comment

tq 4ur comments~