Followers

Jun 26, 2012

Hari ini 3 cerita dalam 1~

Betul kan kata kata atas tu?

apa lah ertinya...
takkan kemana pun nak bangga2 n bermegah2...
sekarang kita bangga
esok2 lom tentu kite leh bangga
sebab kekurangan dan kelebihan tu
hak sementara
dunia hanya pinjaman...

Hari Jadi hari ini.
Puan Aida  dan adik ipar saya Cik Adawiyah
Dengan ucapan
Semoga dikurniakan umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati.


 Alhamdulillah.
Jam 8.00 pagi tadi
ada monthly check up kat Hospital...
setakat ini masuk 17 minggu pregnant
tiada masalah...
Syukur kepada Allah swt

23 princes N princess Yg Sweet:

Bazilah (^0^) said...

akk check up kt hospital? alhamdulillah semua ok :)

ieda said...

setuju dik
huhuhhu x kemana punn kalau nak bangga diri

alhamdulillahhh dah 17 minggu kan emme ..
x sabar nak menanti kelahiran tuu ;))

eMMe said...

@Bazilah (^0^) aa'ah coz twin pregnancy case kan.. klinik pun kene check up gak.

eMMe said...

@iedaInsyaAllah..sabar menanti...tengs Kak Ieda..

nuyui a.k.a miss YUI said...

3 in 1.. jg dri n bby2 baik2 ea.

eMMe said...

@nuyui a.k.a miss YUI InsyaAllah, tengs Yui...

Zana Adieyza said...

3 cerita yg best..

1st, mmg kena belajar utk sentiasa bersederhana, x leh nak berlagak dgn nikmat yg Allah bagi..
2nd, happy birthday utk mereka!
3rd, semoga semuanya dipermudahkan Allah.. mesti comel perut emme kan?

eMMe said...

@Zana Adieyza thx so much zana, doakan yg terbaik buat saya... Allah swt jua membalasnya...

wahida said...

hepi beday buat adik ipar u sis...

alhamdulillah, kandungan semua ok...jaga diri selalu yer...

Eye_nee said...

Bangga diri tiada untungnya malah mengundang kebencian org lain...

Hepi besday buat kawan dan adik ipar kamu...semoga Allah sentiasa merahmati perjalanan kehidupan mereka baik didunia mahupun akhirat...InsyaAllah..

Alhamdulillah..anak buah akk membesar sebagai juara didalm perut kamu....

baby lydia said...

congratss dh de bby iyer..tmbh lh umat kt dunia nih..salam kenal dya follower u blog ya..-_-*

eMMe said...

@Eye_nee Tengs Kak Eye Nee..really apreciate it! love u Sis!

-Sara- said...

alhamdulillah..xsabar nak tgk ur twin bby tu nnt :)

rieda_ffya said...

bersederhana dalam segala hal...

DIDOT said...

huhuh..terharu aku..heheh..thanx eh wat entry khas tuk aku..i lap u la..hihih..;)

Maiyah said...

salam..

hdp ni putaran rda.. brpusing, x perlu brmegah

slmt ulngthn kelahiran pd yg brkenaan

ERYZA said...

Mesti tak sabar Nak tunggu kelahiran baby pertama kan

Cinta Misteri said...

muhasabah diri sendiri. tak perlu bermegah2 kerana belum tentu semua disekeliling kita suka dgn kita. adakalanya org memandang rendah pada kita, tapi tak bermakna nilai diri kita lebih rendah dari mereka.

HB to your luvly SiL & Pn.Aida

take care Dior...tak sabar nak menanti kelahiran baby-baby kamu

jedi said...

Suka tagline yang pertama...Kelebihan adalah hak Allah swt dan kekurangan adalah milik kita....1000 like for this quote...

Saya doakan semuanya sihat sejahtera hendaknya...Masa pregnant memang indah lagi indah bila melihat tangisan manja si kecil...

daddydee said...

Manusia suka berbangga dengan apa yang bukan hak kita.

Cikgu saya ada berpesan harta kamu bukan harta kamu sehingga kamu menginfakkannya ke jalan Allah swt.

Saya doakan semuanya selamat.

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah sma sihat... Hihihi..And hepi belated bday to them :)

rDnA said...

alhamdulillah..semoga perjalanan untuk ke 40minggu seterusnya berjalan lancar.take care emme..tak sabar plak nak tgk emme junior..hee

DaZzlingLilLy said...

kejap je dah 17 weeks kan emme..take care yer mommy to be...

Post a Comment

tq 4ur comments~