Followers

Jun 15, 2012

Siap Sedia la ~

(Entry autopublish)
masa ni saya dah brada di Klinik
pagi pagi kene bersedia minum air gula...
Tah ape la rasa agaknya..
manis ke?
tawar ke?
harap2 saya leh tempuh saat ini dengan tenang

"Ya Allah padamu aku memohon pertolongan, agar dimudahkan urusan ku ini..."

"Selamatkan aku dan bayi bayiku...."


14 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga semua bjln lncr ea kak..

.: iEyLa :. said...

weee...air gula??
all da best kak..hiks..

♥ ROS ♥ said...

Manis sgt.. Tp set mind la sedap.. Hhehehe

-Sara- said...

manis sgt2 wak..hop sumenye okey n take care :)

~~AzaLea~~ said...

InsyaAllah eMMe... sy doakan semua urusan di permudahkan..

MulutPayau said...

semoga Allah permudahkan segala urusan adik....

LoVEaQshA said...

Erm msti da lepas mnum air gula kn?nti share apa rsnya erk..
Sb zura kna mnum glukos lau kat swasta dorg xsbut air gula..glukos sdpla kan sb ada perisa oren,anggur..:-)

Cinta Misteri said...

Dior~~ Alhamdulillah bacaan normal tadi. Minum air gula tu perkara biasa bagi ibu2 mengandung. So, kena terima jerlah...mesti terbluekKblueekK kannn...hihihihihi....saborjerlah.

Dulu CiM bengang jugak, bila dah kena minum air gula, then detect sugar high, memanglaaaa.... hadoiiyaiii... tp fikir2 smula, ok jer.

ratu siput said...

dah bertahun2 tak minum tu.ntah ada peluang lg ke tak nak minum.ehehe.pape pun jaga diri bebaik ye emme... :)

eita said...

harap semuanyer ok ye

jaga diri baik2..

penyuluh perikanan said...

wah ini benar-benar minuman yang membuat tubuh segar dan nikmat..........terima kasih info yang bagus,
jangan lupa mampir juga yah sob... ditunggu...

eelobor said...

semoga sentiasa dalam lindungan Yang Maha Esa

anisalya said...

boeh tahan kan? reda je la.

Myra Jay said...

Air gula ni sapa pun tak tertahan nak telan punya :D

Post a Comment

tq 4ur comments~