Followers

Jan 24, 2015

Airis with Teddy Bear


Salam..
Gambar ni Teacher Airis sent whatapps kat Mama...
Teacher Ika namanya...
Teacher Airis sowang Me mmg excited dgn perkembangan dan telatah twin
apa2 yg lain skit, mesti snap gambar n send kat mama....

Twin Airis & Eryna, mmg takot main anak patung / teddy bear sebelum ni...
mase umur mereka belum 2 tahun..
Takot Belon... tapi skrg berani dah...
Takot patung kucing yg guna bateri n ade bunyi 'meow' ...masih takut lagi...
tapi kalo real cat mereka siap baring atas kucing lagik...
hahaha..

patung baby atas buai guna bateri takut lagi...
yg bergerak2 ni...twin takot...
bila takot tu, mula la gelabah lari dptkan mama n papa, hahahaha~
Mainan yg tak bergerak cam Teddy bear ni..di buat main..dibuat peluk, dibuat rebut pun ada...
hahaha...

Airis n Eryna punya keletah...
wat mama papa geram... ketap2 gigi... rasa ngilu plak...
geram tanda sayang yea..
bukan marah
hahahaha...

2 princes N princess Yg Sweet:

Ct Noraishah said...

haha dah nampak dah twin ni suka yang ori je kan..kan..

LYAfrina said...

haha..tp kucing tu mmg menakutkan..dh la bunyi pelik je patung kucing tu..dgn mata lagi nyala2

Post a Comment

tq 4ur comments~