Followers

Jan 16, 2015

Bersiar siar di Masjid Putra, Putrajaya

Salam Jumaat,

Seronok bawak twin jenjalan...

Bawak perot...

Haha.. Me kalau bab jenjalan... mmg suka.. lupa rasa sakit.. eh! mana de sakit...

Kalau sihat, takde pape rasa yg merisaukan.. seronok la jalan...

Ini lah masanya melayan anak-anak sementara mengandung... sementara adik twin dalam perot...

layanlah semampu yg boleh... seronok layan karenah mereka.. kita la larat n tak larat nak mengejarnya... kejap memanjat lah.. kejap sana, kejap situ.. mmg takde la nak pegang tangan mama dah skrg ni... kang kejap kang sowang sana, sowang lagi  situ...

sesampai je suh papa snap gambar kami... 

Eryna berlari mendapatkan papa nak tgk hasil gambar yg papa snap

Tak perasan bila masa papa amik gambar Eryna termenung jauh... hehee...

pandang depan lak, masih termenung.. ntah apa difikirkan si anak kecil ini...
hehehehe....


pst: Alhamdulillah usia kandungan nak masuk 35 minggu, 22hb Januari temujanji HPJ check 'scar' mase bersalin czer twin.. moga dipermudahkan urusan kami Amiin..............

15 princes N princess Yg Sweet:

Kakzakie said...

Cuba Me bagi kakak clue apa yg membezakan mereka berdua ni. Kakak dah tengok banyak kali pun tak boleh cam lagi:) tengok mereka seronok berlari-duduk-termenung suka pulak..

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

lovelywa said...

uishh jauhnyee emme jalann...hehehe

nampak berisi dah anak emme yg bawah skali ni..ape ke nama ehh?? maaflah aunty zura masih tak cam2 lagik mana kakak mana adik..huhuh

safurara said...

heee seronok eh si kembar berjalan.

BERT said...

Slam kak emme,, sy kabo baekkk hehehhe... wah makin membesar dah twin.. bgus nanti kakak2 blh jaga adik.. sy pun sm mcm kak zakie.. x cam lagi 2 orang ni haha.. take care ya kak.. x sbr tengok adii twin yg baru plak.. weee syoknyaaa

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Macam mana nak bezakan mana satu kakak, mana satu adik...?

norey said...

semoga semuanya dipermudahkan buat Me...InsyaAllah twin akan jadi kakak yang terbaik buat adiknya dan anak yang solehah buat Me...Aminn

Nur Inani said...

comel lah gambar eyna termenung tu. hehehe. memikirkan masa depan agaknya :)

Falsya said...

comelnye twin nieee..

anajingga said...

amin.semoga dipermudahkan eMMe, adik kak ana selamat bersalin di hospital Teluk Intan, 36 weeks ,baby lebih 2 kg Alhamdulillah. Putrajaya salah satu tempat yg kak ana suka pi jalan2.. :)

:: Mrs.SyahNia :: said...

salam sis..ffuuhh dpt gak singgah sini intai2 akak n twin..ohh tak lama lg dah tu..betul kak..smntara adik baby tak kuar lg mmg layan twin 100%..nnti bila dlm pantang mmg tpaksa bahagi 2 nak layan twin n layan adik baby lg..hehe kalo tak bebtl handle mmg boleh strees..haha bdsrkn pengalaman ain lah..bestnya kalau twin kita dpt ketemukan ;D men kejar sesama..hihi take care dear!

eelobor said...

Insya Allah....semoga semuanya di permudahkan oleh Nya

Najib Ariyan said...

saya confuse... yg mana satu kembar ni... yg dah lahir ke atau yg belum lahir... yg dalam kandungan tu pun twin juga ker?

wahida said...

sarat dah ko nok...harap semuanya dipermudahkan nnt...
baby bakal lahir nnt baby boy ke girl?

Mayang ABDUL RAZAK said...

tahniah emme.. another twins..

Post a Comment

tq 4ur comments~