Followers

Jan 13, 2015

Scan 3D 4D 2 November 2014

Salam.
Sori lah baru kali ni nak up kat blog
hehehee...
mase ni Me pregnant 6-7 bulan...

Hurm..
tgk tu muka baby2b Me masyommm...
maybe sbb usik dia suh bangun...
time tdo la kot...
n Me rasa cam selesa sgt dah dia dok letak tangan dia tutup muka..
usik2 lagi nak bagi tangan dia gerak ke bwh leh tgk muke masyommm mama ni
hehehehe...

ade cam muke girl ke boy
boy? girl?
sape ckp girl angkat tangan
sape ckp boy angkat kaki
heeeee~


ape pun doakan kesihatan, kesejahteraan kami berdua.. dan mudah bersalin dia.

Amiin Yarabbal Alamiin....

17 princes N princess Yg Sweet:

Falsya said...

Allah...comel sgt nieh..rindu time2 nie..

mcm boboi jeeerrr..hehehe..

Ann Ishak said...

masa ni tak full develop lagi ek

nuyui a.k.a miss YUI said...

Ta kisah jntina asalkan ibu n anak sihat kan kak
.

SSulieana said...

haish tak sabar nk tgk the real one....good luck emme

SYANI said...

Semoga baby & mummy sihat & dipermudahkan bersalin nanti..

Nur Inani said...

wahh dah scan. akak je yang tahu boy ke girl. heheh. semoga diberi kesihatan yang baik kak :D

anajingga said...

canggih dah sekarang kan eMMe, masa kak ana dahalu nampak bayang-bayang je, sentiasa kak ana doakan eMMe dan baby akan selamat dan dipermudahkan sehingga ke hari bersalin kelak, jaga diri baik-baik adikku :)

Kakzakie said...

Sihat dua-dua yg penting kan Me. Lelaki ke perempuan tak ada masalah. Kalau perempuan jadi 3 sisters. Kalau lelaki jadi wali kakak-kakak:)

Mar Mansor said...

dah scan ye..harap boy la pula ye

Azizah Green Line said...

Bestnya kak. Nampak muka dia..

Fara Fadzil said...

Subhanallah... comelnya dia..
Takpe sis...boy ke girl tak kisah...semoga dia sihat dilahirkan dan menjadi anak yang soleh.. :)

http://rahsiavitaminibu.com/5-persediaan-untuk-bersalin-yang-ibu-hamil-perlu-buat-supaya-kelahiran-anak-menjadi-kenangan-terindah/

~aSHa~ said...

wah tak sabar nak tau jantina...
wajah baby ni xleh nak jangka mcm boy ke girl..sama jerk

angkat kaki la kalo gitu..aci dak...boy kah..
berteka teki jadinye ni...lagi tertanya2..ihih
semoga dipermudahkan semuanya...sihat ibu dan baby nanti ye Me

Ainil Hawa said...

3d ultrasound ni brape ye harganya? saya nk cube la ingat sblm due.

Cik Puan Eka said...

Kite pon dah scan masa 26 weeks aritu. Punyalah marah org ganggu dia kat dalam tu, siap mencebik terus nanges. Haha. Kelakar betul lah hai anak. tapi dah nak last2 tu baru dia tunjuk muka. Pemalu sgt bby. Tapi tang anunya tak malu. Kangkang habes. Hehe.

Fiza Rahman said...

Alololo...nampak clear muka tu. Rasa macam nak baby lagi jer...hehehe...

Nampak macam boboi ☺

aquagugurl said...

eMMe..me me me..angkat kaki..baby boy..heee

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmm... entah la... ada 2 jer... boy or girl...

Post a Comment

tq 4ur comments~