Followers

Jan 22, 2015

Mentadak Mentadu cam ner anak anak ku tidur?

Salam Semua
Harap semuanya sihat sejahtera...
Kalau sihat, tidur mesti cukup...
kalau sihat, tidur pun lena...
Kalau sihat, tidur pun ada style ikut keselesaan badan kan...

Haaa~ tgk Airis tidur, tangan sila letak kat belakang kepala yea...
hehehe...
Kenkadang si Eryna pun mau juga tiru... mesti ada gaya sama... heee~
Gambar ini di hantar oleh teacher mereka...
selalu juga Teacher mereka update kat Mama...
Alhamdulillah..so far, mereka okey, Mama pun turut senang hati bekerja...
hope anak2 pun selesa belajar dan bermain kat Taska...
mohon Allah swt jagailah anak anak ini... Amiin...

Pst: mama pun cam nak lena gak la..bos mama takde, line clear,
haippp~ mmg mata ni mudah je lelapnye... hehehe...

12 princes N princess Yg Sweet:

Nurzakiah Hanum said...

lena ek

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdp je depa tido..hihi..

SSulieana said...

ahahaha comey nya dia tidur mcm tu...relax & tenang ye airis

Ann Ishak said...

ada style betul mereka2 ni tido ek

Nur Inani said...

lenanya tido anak anak mama. haipp mama jangan tido. kerjaaaaa. hahaha :P

Nazayiena Ayiena said...

lenanya mrk tido....tido berjemaah kat taskalah nie.

Kesuma Angsana said...

Maaf lama x singgah ke sini. Tapi blog ni tetap di hati KA. cute nyer budak2 ni !

E'in said...

tido pun kena ade style taw.. hihi

Azizah Green Line said...

amboiii..tidur kemain kat taska tu

RedRose said...

masih sopan lagi ni. kalau my dotter, dia sorang aje, tapi habis satu katil ditawafnya. haha

aizamia3 said...

alololo.. comelnya dorang ni tdo.. ;) cer kalau kita tdo orang amik gambar.. sah2 hilang comel.. kehkehkeh..

Ct Noraishah said...

amboiii kemain nyer tidur yae...

Post a Comment

tq 4ur comments~