Followers

Jan 12, 2015

Berjumpa Teman Sekolah di Majlis Perkahwinan

Salam.
Apa khabar semua?
Harap semua sihat sejahtera
Me n my famili
Alhamdulillah...
Kandungan pun sihat harapnya...
Doakan yg baik2 untuk Me yea...

10 Januari 2015 yg lepas, iaitu hari Sabtu
Me telah menghadiri satu majlis perkahwinan ( adik kawan yg kawen)
Kawan Me (kakak pengantin) masih bujang... katanya nak lepaskan adik adiknya dulu...
haaa!!! lepas ni turn kawan Me (Hafizah) cepat2 ye naik pelamin kawanku...
Kami doakan kesejahteraan kamu... InshaAllah

Amiin...YarabbalAlamin


Inilah kawan kawan time sekolah menengah, Sek. Men. Yaacob Latif, Jalan Peel
dari kiri, Rohaizan, Fudhlana, Me, Airis, Hafizah

Tak sangka leh jumpe...
susah tau nak jumpe2 gini...
lagi pun kenduri pun kat dlm Putrajaya gak...
kalo jauh, tak sampai kot..
hahaha~

HAAA...!!! Tu dia bersama pengantin... moga bahagia ke Jannah Rahim & Wani
cepat2 dpt baby, heeee~

Pas gi makan kenduri, Me n Ana gi isi minyak kereta yg hampir kering, terus ke Masjid Putra, katanya anak Ana, nak amik gambar kat Putrajaya.. yea laa.. mereka bukannye dok Putrajaya... harus la bergambar sebelum pulang...

nilah gambar kenangan... setelah beberapa tahun tak bertemu..jumpa2 je dah ada anak2... anak Ana dah anak dara memasing... besar2 dah.. senang maknya... kalo bwk jalan tanpa husband, yea, selalu husband outstation kan..gitu le...

pst: harap leh jumpe kawan2 lama lagi... kalo dpt jumpe ramai2 mau tak ingat nak balik dah, hahaha...

15 princes N princess Yg Sweet:

Lynn Hamzah said...

bila dapat jumpa kawan-kawan lama mesti banyak yang nak dibualkan...habis terbuka semua citer time sekolah kan...hihihih...

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sronok bila dpt jumpa walau kejap...

Ann Ishak said...

seronok dapat jumpa kawan2 lama especially kawan2 sekolah

Falsya said...

selalu kalau dpt jumpa kengkawan lama nie bile kat wedding2 or event2 mcm kenduri ke..sbb time nie la semua org berkumpul..hehehe..

safurara said...

bukan senang nk jumpa kwn kwn lama.even duk dlm KL sekalipun.hmmm bila sesekali jumpa.seronok sgt kan.besar dh anak dara tu.

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
singgah sebentar disini
sory sangat2 anum baru masuk kerja hari ini
bz day

Nur Inani said...

seronoknyaa dapat jumpa kawan kawan lama :D

Kakzakie said...

Kesian pulak dgn kawan Me tu. Moga lepas ini giliran dia pulaklah.
Mesti dia teringin juga apa lagi tengok twin Me yg comel tu:)

lovelywa said...

Mie..apsal muke tak kembang? perut je naik tapi muke menten jek..klau ahkak laa, harus kembang setaman..hahah

Mar Mansor said...

rezeki 2 in 1..majlis2 yang merapatkan ukhwah dan menjalinkan silaturrahim

Adams Ayens said...

comey nye mam buyong berbaju petak..kembo tu apatah lg ye..bila laa nak rasa air tgn adik aku ni haaa..nnti dah deliver laagi laaa

Najib Ariyan said...

ada masanya saya malu nak jumpa kengkawan lama... sebab tak sehebat diorang... tapi kalau dah terjumpa tu buatlah apa yg patut... tahniah kepada pengantin... semoga selama2nya bahagia

Azian Elias said...

Sekolah Yaakub Latif ye.. dulu i mengajar di SK Jln Peel, 1996 - 2001..

memang seronok kan kumpul reramai dan bersembang...

eita said...

best lah leh jupe kawan2 lama...bukan senang tu nak jupe..

aquagugurl said...

Sonok gathering jumpe kawan2 lama..mula ar imbau memori msa zman skolah2 dulu..boiprend la, cikgu yg tak baper nak suka la..hehe..sya sejak kawen susah la nak bergathering ni sbb husbenku time coti sbtu ahad x suka nak jenjalan..duk umah je..hehe

Post a Comment

tq 4ur comments~