Followers

May 16, 2011

First GiveAway at My Life On Pixel

http://mylifeonpixel.blogspot.com/
Tuan/Puan Penganjur: Naza
Cik Rajin Kasi Tag: Nuyui Yui 

Syarat-syarat die mudah dan simple…

Buat satu post tajuk macam kat atas nie…

Copy banner dan letakkan ke dalam post… Link kan banner ke post nie…

Buat satu entry simple dan make sure ade name blog My Life On Pixel dan di linkkan ke post nie...

Tag 3 orang blogger lain (wajib)…

Copy banner dan letak di sidebar (wajib)…

Follow blog nie (wajib)

Kalau korang tak Follow mcm mana anda nak tau siapa pemenangnya kan???

Tinggalkan link post penyertaan anda di kotak komen di bawah…

Due Date: 16 Mei (hari ni last day) pls be hurry up,hahahha!

pst: Nusha, suke wat akak ko ni heart attack tau, huhuu..mujur Internet baru OK...kalo tak, tak dapek de...

3 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hehehe..thnx kak!!syg lebih ni~~

yerke kak??
ala2,soei ea..hehehe..

slmt bercuti jg yer kak!!

DIDOT said...

wehhh!!!..x sempat nak join laa..sori ek..;)

munna said...

alahai..kak munna pun tak sempat nak menjoinkan diri...takpelah wish good luck utk emme ye...

Post a Comment

tq 4ur comments~