Followers

May 25, 2011

Usik usik Petang~

Nusha n Eintan yg nakal...................
kowang wat akak terhibur petang ini
dan mencuti hati kecil ku..
dgn komen2 nakal kowang...
sunuk ek kalau takde keje.....
ohhh ni keje kowang ekk...bersilang2 komen di merata2 tempat
layan................

hahahahhahahahahha.......

eh! yg lain pun tak terkecuali tau...
kak Munna
Sis NM02
Kaki Wayang (Attitude Azri)
Sis Eye Nee
Mrs Nageb
Norh seriastana
Cheqna
MLD
Bonda Amani
Ena
Meiz Sha
Ryna
Ayuraza
Yop D08

ramai lagi sebenarnye yg setia komen2 kat blog buruk saya....
penting nye kowang dlm 'rumah' saya ini.....kalo kowang takde, sepi la hati ku ini....
ni sebahagian sahaja.... nnt saya sebut name kowang bertalu talu!

komen lagi ye, saya sgt2 gembira dan menghargainye...
tepuk tgn utk diri sendiri...kerana kowang tetap semangat Berblogging!

bye~

20 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

haa..xder keje ar tu!!

lalalal..nakal ea??xper2..

majok!!!ngeh3..

tq gak kak sudi ke "kondo" sy tu..siap sekali bw kepsi bila brtndag..sonok sy.. =)

eMMe said...

Nusha! kondo tuu..akak pondok buruk je, hehehehe....

cheqna said...

auww...
cheqna ada jugak ke??
hehehehehe
my pleasure dear =)

eMMe said...

tgk cheqna rajin komen...tak bz ekk cheqna?

Amy Syaquena said...

seronoknya hari nie ye...

D_08 said...

Errr...ini bukan komen ye...... hehehe....ini mesti entri tak sabo ndak balik dah kan??? sabo..sabo cik eMMe...

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhh emme happy kan main arini ekkkk

eMMe said...

Amy~aa'ah soronok sok saya cuti! heeee...

eMMe said...

Yop D08~ kalo tak nyakat org mmg tak sah, ahahhaa...

eMMe said...

kak su~ aa'ah hepi sgt2! bukan hepi sebab ape kak su, nnt tunggu next entry dlm minggu nih....heeee~

Ena said...

sama la kita.. hihi..
tanpa kawan2yg dtg komen memg rasa sepi sungguh la..

munna said...

mmg seronok klu ada yg komen blog kita ....meriah rasanya

MulutPayau said...

betullah kan...kalau tak de komen2 tu..sunyi jer rasa...
heheh..tumpang komen di sini...

Eye_nee said...

Uh!!..nama akk pon tersenarai jugak sis yer..tq sis...luv yaaa....

norh said...

betul eMMe..komen2 kawan2 kat blog boleh buatkan kita tersenyum2 sorang2..he he
nice having u as my friend.. :)
nanti weekend kita jawab tag awak eh..

Kaki Wayang said...

eh aku pon terlibat ke?hahahahahahaha..attitude gehtoooooo

a.samad jaafar said...

kecik ati wooo.. name saya tak ade.. merajuk pun tak gune.. apa2 pun, mE spesel bagi saya... hihihi..

Lina Rahim said...

amboi meriahnya 'rumah' eMMe ni..
:-)

My Little Diary said...

salam
huhu saya pun happy jugak ni sbb ada peluang letak komen kat sini....


p/s: errmmm, prince of persia pun fav. movie yg saya, suke tengok berulang kali....

Pepel BoNda AmaNi said...

lu say thank u jerk ke?? ala....apa rasa...ce lu belanja wa pisang goreng panas 2 hengget...*mentadarah sangat kan...:P*

Post a Comment

tq 4ur comments~