Followers

May 23, 2011

Pusing - Pusing Cari Kereta

tengs google

Kejadian pagi tadi....time nak gi kerja....
seperti biasa mE akan gi buang sampah dulu,
mr HuB dah gi panaskan enjin kereta dlu, b4 that, dia bgtau dah kereta park kat situ situ...
haaaa...
okeyla.....
walaupun cam blur2 skit saya ni...hahahaa...

pas buang sampah...jalan2 nak ke kereta,
tak nampak pun kereta....
pusing kiri kanan...
jalan ke depan lagi, tgk2...
"hai.. mane kereta n Mr HuB nih.....
i dah gelisah cari2 pusing2...

mr HuB panggil baru i pasan,
mesti dia dah gelak2 kan me dari jauh, hahahaha!
"mcm hamster, pusing2"
mE gelak besar youuu...
mane nak nampak kereta kecil nih,
di balik kereta besar, kereta ni pun kecil sgtttttt~
hurm.......

pst: you same kan i dgn hamster, hahahahaha!

13 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

hamster???hahahahaha
sampai hati...

eMMe said...

haha~ coz pusing2 kan cam hamster...takpe cuteeee....heeee~

♥MAMASYAZA♥ said...

takpe, hamster kan cumel n cute..hehehehe

mrs.spicy said...

hamster comei me, so xpe.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sy ade hamster jantan..

lehla akk temankan dia kan??

heheh.

My Little Diary said...

hehehe... takper lah
pagi2 exercise pusing2 ye

Ayuraza said...

ok ap hamster..comelll..hahah :P
len la kalo dia kata tikus mondok..ekekeke

eMMe said...

Ayu, owh tidak Ayu.....aku rela gi keje jalan kaki, hahahhaa....

eMMe said...

MLD, hahhahaha....pepagi dah gelak besor, hehehe...

munna said...

hahaha..sian emme..kak munna gelak..hahaha... selalunya kat shopping mall selalu jadi mcm ni...amy duduk kat apartment ke?...

eMMe said...

aa'ah kak Munna, apartment...kan banyak kereta besar2, sampai kereta kecil me tak kelihatan, tu yg sampai tak jumpe tu, hahahaha...

E K A said...

hikhik :) mesti suami nampak isteri comel cam hamster tu

Pepel BoNda AmaNi said...

wa xsuka hamster..busuk..hahahahahahah

Post a Comment

tq 4ur comments~