Followers

May 16, 2011

Seksanya Hari ini...

Amboi...kemain syok hangpa semua cuti nooo~
yang seksa org yg berapa kerat kat opis ni
telepon sane berdering
situ berderang
sinun berdering lagik!
yg sini gak tarik line sane, situ, sinun
jwp dgn sopan MAAF YEA, HARI RABU CALL BALIK YEA, TERIMA KASIH
Hahahahaa....
tak dapat nak tolong, saya ni kerani cabuk je, tak tau menahu pasal itu ini yg En/Cik tanya tu, hihihi!
Tgk saya hari ini wat keje pegawai tau...takpe, belajar...belajar...hiihihihi....
yang ini urgent ini, cepat siapkan erk...sume nak cepat, sume nak deras
kalo yea pun nak half day, lalalala!!!!

pst: Seksa kan kalo pegawai incharge tu bercuti, terpaksa kite cover semua, hahahha!!! saya tipu je... ape susah, cuti ke tak cuti ke, saya call sampai dapat...

10 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

hehehe.. emme apsal tak cuti, kena jaga opis ke??

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

jelez toi ader yg cuti..sok lagi ar dh mmg cuti!!

D_08 said...

keghoje.....keghoje....takde oghang ke....ade oghang ke...tetap kene buat...sabo je le.....

Ayuraza said...

memang pun kak meee..nyampah jugak bila kena jawab semua call..
dah la person IC zda..kita ni kerani je mana nak jawab keje pegawai..kalo nak kena jawab pun bak datang gaji pegwai tu..ekekeke

munna said...

jangan terseksa emme...sabar ye...

bunga said...

hahahha...mmg akan kol sampai dapat.hhaa

Aidanatasya said...

akak.. hehehe

ciann dia... kat opis sya pun tel tak reti2 nak bhenti... nampaknye keje jwb tel je hehehe.. :P

Amy Syaquena said...

alahai sabar sis jangan terseksa2...

midiaida said...

aku pun keje..sbb x tau nak g mane kan???..baik keje..save cuti..heheh..;P

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sy tag akk..

arni last tau..

cm ader peluang cerah je nak mnng..heheh..meh2..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/05/first-giveaway-at-my-life-on-pixel.html

Post a Comment

tq 4ur comments~