Followers

May 26, 2011

Pindah Opis Dulu Then Rumah Baru lak!

This is an autopublish entry (saya bercuti di luar KL...)
Rumah yg saya duduk skrg....TQ Google
tetau je la duduk apartment cenne kan, rebut2 parking dah tentu, jauhhh nun haaa...naik lif nak sampai umah, hehehee...kalo barang2 banyak tak cukup tangan, kene turun naik 2-3 gak kan....
Rumah yang bakal saya duduk bulan Jun ini
rileksss zaaaa~keluar rumah dah nampak kereta, jalan...hihi

sekitar kawasan rumah baru, masih belum ramai org duduk....

Excited jugak!!!
walaupun penat badan dok angkut barang2 masuk kotak
bukan skit2 barang....mau dpt berpuluh2 kotak
berpeluh2 pun mau nih..pehtu nak kuar barang2 dari kotak lak!
huhuu....(pas nih gi Reborn gak nih ....hihi)

4 hari lepas BPH call suh amik surat offer kuarters
(jadilah dpt kuarters teres goment kasi duduk, kalo nak beli sendiri tah kapan agaknya)
bertambah excited la nak pindah!!!
Syukur....dpt gak duk teres free heeee2x!!!
terima kasih BPH kasi saya peluang dok teres lak
Alhamdulillah...seronok tak terkata
n tak sabar nak pindah....
segala operasi pindah bermula bulan Jun 2011!

skrg ni focus pada kenduri kahwin umah mr HuB dulu.......................

kalo boleh nak pindah umah HARI INI jugak! heeeeee~

22 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

wahhh..

pincah opis [astu pindah umah baru.. behnyer.. tak pe lah.. umah goment pun cantik2 skrg ni.. ena ni tak merasa la..

Pepel BoNda AmaNi said...

wah gila best ada rumah gomen teres cam nie kan...lu dok mana nie...ce cite skit kat wa.....

lydzar said...

bestnya dapat kuarters teres.. cantik rumah emme..pasni entry pasal hias2 umah plak la kan

munna said...

cantiknya kuarters gomen ni..selesa nampaknya.. lepas ni takdelah berebut parking dah emme ye...

Kaki Wayang said...

Nak mohon tinggal kat kuarters ni laaaaaa...ngeh ngeh ngeh..nak transfer laaaa

norh said...

ofis baru..
rumah baru..
semangat baru...
:))

lovelywa said...

syok kan dpt umah teres..takperlu nk syer ape2 dah ngn orang lain kecuali hubby sendiri..hehehe

rDnA said...

pasni tak yah dh nak rebut2 parking ye dak..seronok2!!
yg ni kat putrajaya gak ke emme??presint bape??

Nigina said...

wahhh sonoknya dapat umah bawah hehehhehe...

MOH KEMBARA said...

Selamat berpindah-randah Yong!

Dilla Ady said...

besnye..bile la nk merasa pindah2 camni jugak..

D_08 said...

lawo nyeee....awok pulak tak sabo nunggu kan CF siap ni.....udah tak sabo nak pindah ghumah sendighi niii

Syue Mustafa said...

Emme, dapat rumah teres kat Presint berapa?

mummysyafie said...

dah ready nak pindah la ni? banyak rumah kosong skrg kan..dulu dapat offer kat presint 11 blkg tu, tapi tak pindah² pun. selesa ngan rumah skrg. lagipun orang penakut macam saya ni baik duk apartment..satu pintu je kena jaga. hihihihi...

bunga said...

bunga sentiasa berada di tempat kelahiran bunga..

Abang Jonni said...

slmt pindah umah.. angkut kotak jgn sampai sakit2 pinggang plak... huhu

Rashid said...

cantiknya umah ..
Seronokkan dapat umah baru. Selesa ..

eMMe said...

Ena~best kata Ena...mmg la best...penat tau...tapi mE nak curi2 tulang..heeee~

Bonda Amani~ best gilak ya! Nant wa dok kt Putrajaya jugak, P15! lu dtg tau nnt.....

Lydzar~ha?!entry hias2? me tak pandai sgt hias2 nih...hehehehe...

Kak Munna~aa'ah cantikkk...hurm...takde dah nak muncung2 cari parking, hahahaa

Kaki Wayang~ mohon2x!!!transfer2x!!! hahaha...

norh~semangat!!!!

lovelywa~syok la kak, tak sabar

Dna~P15 la syg...

Nigina~ sonok harapnya sis....

Moh Kembara~terima ksh kak Halima...

Dilla~ hmmm...bile2 nnt.....kite tak tau kan...hehehee...

D08~ jeles tau ade umah sendiri...

Kak Syue~ P15 sis!

Mummysyafie~betul la sis, terpikir gak tau, byk pintu n tingkap pun cam pintu tau...huhuhuu..hope selamat la....

Bunga~ tak leh gi jauh2 bahaya, hehehee

Abg Jonni~ insyaAllah.....hehehee

Cikgu Rashid~ terima kasih...cerita selanjutnya menyusul, cewah~

NUR AIN ZULAIKHA said...

besh nyer! saya nak jugak teres tu..nnt saye nk g umah akak la..(owg xajak pon lagi..)

umah kite da dekat la pas ni..saye kat apartment p15..=)

midiaida said...

wahhhh..bestnyeee!!!!..dapat uma beso..bape lak kene ptg tuh wehhh????..

eMMe said...

Nur Ain~ ye ke? nnt datang le...bgtau, leh akak masak, heehehe...

Aida, deposit umah tinggi dah wei, potong same je....hehehe...dont worry dear....tak cukup duit, aku pow hang, hahaha...

Puteri Nuur At-Terawis said...

eMMe, bestnye rumah kooooo :P i nak pindah gaks!

Post a Comment

tq 4ur comments~