Followers

May 22, 2011

Jap je Hari...dah Petang

Hai!
saya kat umah je ari ni
rehat rehat lepak lepak depan laptop, sambil jeling2 kat TV, rancangan di Astro Supersport LIVE Badminton Piala Sudirman,

"Ahad yang Indah katanya....heeeeee~

jap lagi nak buat minum petang, tapi tadi rasanya baru je pas lunch, hahahaa....
ape la kudapan petang ni yea? alaa...jamu je biskut kering kan..kan...kan....hehehhehee....

kowang gi mane petang Ahad ni? rajin kan kowang gi jenjalan...hurm....nak tgk Nur Kasih the Movie ntah laaaa........kowang je dok demam2 kan...kan...heheheeee~

18 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

eh eh..badminton tu start kul bape ek??

eMMe said...

cheqna, dah start dah nih......

ChiLaBaey's Spot said...

Baru sampai rumah di Damansara, sejak pagi lagi ke Shah Alam jumpa bapa mertua di rumah kakak ipar... Pukul 6.00 pm ni nak ke One Utama pulak melayan anak buah Melly dengan adik... Esok pagi2 6.30am dah keluar ke Banting ada kerja pulak....

eMMe said...

pack nye jadual bro! ape pun moga segalanya berjalan dgn baik....hepi Sunday Bro Muz~

EZAN IDMA said...

dok lepak umah jugak.. bosan jee

eMMe said...

lor...bosan ke? nape tak kuar jenjalan...amik angin cuci mata ke ....hehehehe...

al-lavendari said...

emme nak pindah ke, ofis yang nak pindah ? nak pindah ke mana pulak ?

eMMe said...

Uncle, KPT yg kat HOT tu akan pindah ke Putrajaya, uncle tak kene pindah ke?

munna said...

KAK MUNNA PUN DOK RUMAH JE ARI NI... TAPI RAJIN SIKIT SUSAR ATUR PERABOT ARI NI

eMMe said...

Kak Munna, bagus tu kak, nnt dekat nak raya tak banyak keje nak buat kan, dah atur awal2, hehehehee....

a.samad jaafar said...

elehhh.. jap je hari dah petang kununnnn.. ate, pagi mike pukui berapa mE weih...?

bak biskut pat keping dulu...!

maiyah said...

assalam..

klau gi tgk nurkasih nnti cer cite kat kita ya hehe :D

eMMe said...

Yop Mad, eleh yop...awei tau awok mangun... tak sedor kalo dah ngadap laptop aka blogwalking aka youtube sinetron....sedor2 dah petang, hehehehe....nah sumbat dgn biskut nih, hahahaha 4 keping skali masuk! hahahaha....

eMMe said...

Kak Maiyah, itu yg tak tau tu gi tgk wayang ke tunggu Cd, hehehehe.....

norh said...

pehi jalan2 dgn mak kat pantai.. :)

eMMe said...

bestnye...Norh....pantai ape? umah dkat dgn pantai ke dear?

Ena said...

Morning emme..

zilazaimy said...

tiba2 tngat time kt bkpp dulu2 suke nor emmie cecah biskut ngan air..siap kek pon leh cecah hahahah

Post a Comment

tq 4ur comments~