Followers

May 19, 2011

Leh Tahan....

ape yang leh tahannye?
hehehhe...
ni ha...sardin yg saya masak tadik la
leh tahan sedappp... (sambil tunjuk n tegakkan ibu jari)
sambil menjilat menjilat pinggan, licin.....................
alaa...bukan susah pun nak masak sardin, senang je
tapi, nak bagi lagikkk sedap...tak senang gak kan kerjanya...
ade sardin pun cukup, selesai nasi seperiuk pun leh habis....
saya dah lama tak makan sardin
saya kenyang malam ni
anda semua kenyang?

16 princes N princess Yg Sweet:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sy msk megi grg je ni kak...ngn kentang..

wahh..mmg mknn bujang toi!!

eMMe said...

alaaa....time malas masak cenngini la jadinye nusha, huhuhuu... tapi akak tak selalu malas tau, hahahhaa...

norh said...

kenyang makan buah kuini..he he

eMMe said...

makan buah je? diet ke norh? hehehe....

Mamachia said...

kenyang.. jiran bagi daging payau masak kicap, sedap..

eMMe said...

daging payau? daging ape tu yea Mama? amboi...sardin pun sedap, heeee~

Syue Mustafa said...

Sambal sardin makan dengan nasi panas-panas memang best.

al-lavendari said...

saya pun dah mula gemar sardin. dulu jemu sebab masa bujang asyik makan lauk sadin je.

zOeY zAu YaH said...

masak sardin pun sedap..kak,saya dh jwb soklan akak hihi

eMMe said...

kak syue, yup! itu la pasal kan sambal sardin masakan air tangan sendiri.....terbaekk wok~

eMMe said...

uncle~ gemar mmg dari dulu, tapi maybe dah bosan makan ayam/ikan laut/daging....ikan dlm tin pun sodap!!!

eMMe said...

zoey~ thx dear...

a.samad jaafar said...

mE.. ade kesan kalau makan ikan sardin ni tau.. makan byk nanti kenyang...

sejak dulu lebih suka kingcup berbanding ayambrand..

munna said...

MLM NI KAK MUNNA MASAK SUP AYAM DGN TELUR DADAR JE..PUN LEH TAHAN...

eMMe said...

Yop Mad, hahahaha! pandai la....mmm nnt nak try king cup lak ar...tak penah try, selalu ayam brand ja...hehehe...

eMMe said...

Kak Munna~ wow! byk akak masak, ramai yg makan kan...kami dua ja....hihi..

Post a Comment

tq 4ur comments~