ape yang leh tahannye?
hehehhe...
ni ha...sardin yg saya masak tadik la
leh tahan sedappp... (sambil tunjuk n tegakkan ibu jari)
sambil menjilat menjilat pinggan, licin.....................
alaa...bukan susah pun nak masak sardin, senang je
tapi, nak bagi lagikkk sedap...tak senang gak kan kerjanya...
ade sardin pun cukup, selesai nasi seperiuk pun leh habis....
saya dah lama tak makan sardin
saya kenyang malam ni
anda semua kenyang?
16 princes N princess Yg Sweet:
sy msk megi grg je ni kak...ngn kentang..
wahh..mmg mknn bujang toi!!
alaaa....time malas masak cenngini la jadinye nusha, huhuhuu... tapi akak tak selalu malas tau, hahahhaa...
kenyang makan buah kuini..he he
makan buah je? diet ke norh? hehehe....
kenyang.. jiran bagi daging payau masak kicap, sedap..
daging payau? daging ape tu yea Mama? amboi...sardin pun sedap, heeee~
Sambal sardin makan dengan nasi panas-panas memang best.
saya pun dah mula gemar sardin. dulu jemu sebab masa bujang asyik makan lauk sadin je.
masak sardin pun sedap..kak,saya dh jwb soklan akak hihi
kak syue, yup! itu la pasal kan sambal sardin masakan air tangan sendiri.....terbaekk wok~
uncle~ gemar mmg dari dulu, tapi maybe dah bosan makan ayam/ikan laut/daging....ikan dlm tin pun sodap!!!
zoey~ thx dear...
mE.. ade kesan kalau makan ikan sardin ni tau.. makan byk nanti kenyang...
sejak dulu lebih suka kingcup berbanding ayambrand..
MLM NI KAK MUNNA MASAK SUP AYAM DGN TELUR DADAR JE..PUN LEH TAHAN...
Yop Mad, hahahaha! pandai la....mmm nnt nak try king cup lak ar...tak penah try, selalu ayam brand ja...hehehe...
Kak Munna~ wow! byk akak masak, ramai yg makan kan...kami dua ja....hihi..
Post a Comment
tq 4ur comments~