Followers

May 7, 2012

Siapakah Lelaki Paling Hebat?!!

Assalamualaikum semua
Apa khabar?
entry di petang hari, 
baru masuk opis kerana mengikut mr HuB berbengkel dari hari Jumaat

mcm biasa...
saya sihat Alhamdulillah...
kandungan dah hampir berusia 10 minggu...
mudah2an...Saya dan kedua dua dlm kandungan sihat walafiat...
2-3 hari ni tak sedap perot
perot masuk angin...
maybe sebab salah makan... 
sedap2 berselera,
tapi perot tak boleh terima...
al-maklumlah makanan hotel tak semua boleh diterima perot...tekak mmg boleh terima
tapi perot yg menghadamnya...ada problem skit...
sampai kene 'cir bir' la saya...
nak wat camner kan, hope kandungan Okey
InsyaAllah...

mcm biasa lagi...
copy dari FB paste kat blog

minta maaf la, selalu isi entry tak de kaitan dengan Image di atas
kih!kih!kih!

10 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

jage kesihatan tau kak..
hope akk ngan baby sehat slalu..
muahhxx..lebiu!!

Salmiza said...

trauma dgn cerita ni..
masa kndgan akk 10mggu tu akk sakit perut..bledg sket..
lepas tu xdpt dislmtkan..

jaga pemakanan tau emme..semoga semua slmt..

eMMe said...

@Salmiza InsyaAllah takde pape, kene positif!!!

ieda said...

gambar2 ... gambar membawa seribu makna ! .. ;)
hurmmm emme kena hati2 dlm pemakanan dlm mengandung nie , mengandung anak sulung semua kita kena rasa .. tapi " rasa " ya dikk bukan makan ikut sedap tekak .. ;) bahaya juga sbb kita x tahu ketahanan body kita ..
minta pandangan kawan2 yg ada , ada pengalaman dlm mengandung ye dik .. ;) insyaallahhh kalau ada rejeki emme .. x akan kemana .. itu janji allah .. ;)

MulutPayau said...

w'salam dik..Alhmdulillah, akak ngan fmly diberi kesihatan yg baik...

Jaga diri dan jaga pemakanan ya dik...semoga eMMe dan baby sntiasa sihat dan dilindungi Allah selalu....

Uncle Jonni said...

sama je ngan saya... mkn pelik sikit... hmmmm... jumpa mr tan le jwbnya... huhuhu

Nigina said...

emme... kandungan baru baru perut mmg suka macamtu....takpalah jaga kandungan tu elok elok yer,....

Mama Gee said...

nnti bila dh lepas 3 bulan leh lah makan dgn selesa sbb selera dh kembali masa tu :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bsyukur lau dapat bakal suami mcm itu..

Roz said...

walaupun blum ada pengalaman lagi..cuma make sure jaga makan tau....org peknen ni semuanya jadi sensitip...

Post a Comment

tq 4ur comments~